Manchester City și West Ham ar fi trebuit să primească penalty-uri, Newcastle a marcat un gol care nu a fost valabil iar mijlocașul lui Leicester, Youri Tielemans, a scăpat de un cartonaș roșu.
Riley a informat că au fost făcute 227 de verificări VAR și șase decizii ale centralilor au fost schimbate.
Cele patru partide în care VAR nu a luat decizia potrivită:
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
ACUM 18 ORE
Bournemouth – Manchester City: David Silva a fost faultat în careu de Jefferson Lerma, însă Kevin Friend, cel responsabil cu arbitrajul video, a decis să nu intervină.
West Ham – Norwich: Tom Trybull l-a facultat clar în careu pe atacantul lui West Ham, Sebastian Haller, însă VAR nu a intervenit nici de această dată.
Leicester – Bournemouth: Youri Tielemans a intrat târziu și direct cu crampoanele pe gamba lui Callum Wilson, incident nesesizat de arbitrul Peter Bankes și neverificat de Martin Atkinson, cel responsabil cu arbitrajul video.
Newcastle – Watford: Golul prin care Newcastle a egalat, înscris de Fabian Schar, ar fi trebuit anulat după un henț al lui Isaac Hayden. Aici evenimentul nu a fost remarcat de cei responsabili cu arbitrajul video pentru că nu a fost selectat unghiul potrivit, conform oficialilor.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
ACUM 21 ORE
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
IERI LA 15:24