Alphonse Areola nu va rămâne în lotul lui PSG nici în următorul sezon. După ce stagiunea precedentă a petrecut-o la Real Madrid, goalkeeper-ul francez se află acum foarte aproape de un nou împrumut.
Potrivit RMC, citată de Get French Football News , Areola a trecut cu bine vizita medicală la baza lui Fulham, nou promovata în Premier League.
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48

Areola, aproape de un împrumut la Fulham, nou promovata din Premier League

Areola are deja o casă în Londra, orașul în care evoluează Fulham. Și Rennes a fost interesată de serviciile portarului de 27 de ani, însă acolo nu ar fi avut postul de titular asigurat, așa cum se va întâmpla la formația engleză. De notat este că Fulham va putea activa o clauză de cumpărare definitivă în momentul expirării împrumutului.
Areola a fost crescut la academia lui PSG, însă n-a reușit să se impună la prima echipă a campioanei Franței. De-a lungul timpului, el a mai fost împrumutat la Lens, Bastia, Villarreal și Real Madrid.
Per total, Areola a bifat 9 apariții pentru trupa lui Zinedine Zidane în sezonul precedent, în toate competițiile, reușind să încheie 3 meciuri fără să primească gol.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11