Alphonse Areola nu va rămâne în lotul lui PSG nici în următorul sezon. După ce stagiunea precedentă a petrecut-o la Real Madrid, goalkeeper-ul francez se află acum foarte aproape de un nou împrumut.
Potrivit RMC, citată de Get French Football News , Areola a trecut cu bine vizita medicală la baza lui Fulham, nou promovata în Premier League.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
ACUM O ORĂ

Areola, aproape de un împrumut la Fulham, nou promovata din Premier League

Areola are deja o casă în Londra, orașul în care evoluează Fulham. Și Rennes a fost interesată de serviciile portarului de 27 de ani, însă acolo nu ar fi avut postul de titular asigurat, așa cum se va întâmpla la formația engleză. De notat este că Fulham va putea activa o clauză de cumpărare definitivă în momentul expirării împrumutului.
Areola a fost crescut la academia lui PSG, însă n-a reușit să se impună la prima echipă a campioanei Franței. De-a lungul timpului, el a mai fost împrumutat la Lens, Bastia, Villarreal și Real Madrid.
Per total, Areola a bifat 9 apariții pentru trupa lui Zinedine Zidane în sezonul precedent, în toate competițiile, reușind să încheie 3 meciuri fără să primească gol.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
ACUM 3 ORE
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM 4 ORE