Alexander-Arnold i-a impresionat pe suporterii lui Liverpool, precum și pe unii jucători legendari ai "cormoranilor", prin calitățile, atitudinea și dorința sa din timpul meciurilor. Carragher, care a evoluat întreaga carieră pe Anfield, are mare încredere în tânărul de 21 de ani cu peste 30 de pase decisive reușite în tricoul lui Liverpool. Viteza, tehnica și spiritul de luptă îl recomandă pe Arnold, care a recunoscut că este "un simplu băiat din Liverpool care și-a îndeplinit visul".
Până în prezent, Trent a cucerit 3 trofee alături de formația lui Jurgen Klopp, toate în anul 2019: UEFA Champions League, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor. Printre cele mai memorabile contribuții ale fundașului se numără acel corner imprevizibil din semifinala cu Barcelona, prin care l-a servit excelent pe Divock Origi.

Carragher: "Alexander-Arnold poate egala performanțele lui Neville"

Fotbal
Liverpool pregătește în secret cea mai mare mutare din istoria fotbalului. Transferul visat de Klopp
14/04/2020 LA 05:59
Chiar dacă mai are mult de muncă până să egaleze performanțele lui Gary Neville - 17 trofee în tricoul lui Manchester United în 19 ani, Carragher anunță că Alexander-Arnold are șanse mari să atingă cifrele legendei "diavolilor roșii".
"Cred că Trent este un băiat din Liverpool care va prelua 'ștafeta' de la Gary Neville. Mai demult am spus că tinerii jucători nu cresc cu dorința de a deveni noul Neville, dar consider că acest puști din Liverpool va schimba această ipoteză.", a spus Jamie Carragher, pentru Sky Sports.

Trent, om de bază pe Anfield

Crescut la academia "cormoranilor", Trent Alexander-Arnold a debutat la prima echipă în 2016, sub comanda lui Jurgen Klopp. Fundașul a devenit om de bază în primul "11" al lui Liverpool: în 125 de apariții, Trent a înscris 6 goluri și a expediat 34 de assist-uri.
În prezent, Alexander-Arnold este cotat la 99 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51