Southampton și West Ham au anunțat deja micșorări salariale pe perioada pandemiei de coronavirus. Șefii lui Arsenal au avut o discuție cu jucătorii și au ajuns la un acord în acest sens. Salariile vor fi micșorate doar dacă echipa nu reușește nici în acest sezon să se califice în Champions League.
Arsenal are un buget de salarii de 260 de milioane de euro pe an "Tunarii" au mare nevoie de calificarea în grupele Champions League sau urmează o tăiere de buget. Anul trecut, echipa londoneză a pierdut 30 de milioane de euro, conform datelor finaciare raportate în februarie.
Premier League
Un meci al lui Arsenal din Premier League, anchetat! Suma uriașă care s-a pariat pe un avertisment
IERI LA 10:39

Mai e mult până departe

Arsenal este în acest moment pe locul 9 cu 40 de puncte și are un meci mai puțin disputat. Are de jucat împotriva campionilor entitre de la Manchester City, echipa de unde a venit Mikel Arteta. Locul actual din clasament înseamnă că Arsenal are foarte mult de muncă pentru a atinge obiectivul, dar nu este o misiune imposibilă.

Slideshow

Arsenal a avut un sezon dezamăgitor până acum

10 imagini

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
IERI LA 21:52
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | PSG și Spurs pregătesc shimbul iernii! Barca face orice să scape de Dembele
IERI LA 16:55