După un nou sezon dezastruos, în care apărarea a fost depășită cu ușurință, Arsenal nu are acces la fotbaliști world class, care vor să evolueze neapărat în Champions League.
Chiar și așa, formația lui Arteta a reușit o lovitură importantă pe piața transferurilor, anunță presa din Regat la unison. Atât The Athletic, cât și Sky Sports au dezvăluit vineri noapte că oficialii de pe Emirates au bătut palma cu omologii de la Brighton pentru transferul fundașului Ben White.

Ben White, la Arsenal. Două sezoane de vis pentru englez

Premier League
Arsenal, prima mare lovitură în mercato! A dat 40 de milioane de € pe un mijlocaș cu cifre excelente
17/06/2022 LA 13:42
În vârstă de 23 de ani, White s-a remarcat încă din sezonul 2019-2020m când a fost împrumutat la Leeds și a fost unul dintre principalii artizani ai promovării trupei lui Bielsa în Premier League. Leeds a făcut tot posibilul să îl transfere definitiv, însă Brighton a înțeles că are în curte o mină de aur și a refuzat orice negociere. Inclusiv Liverpool a încercat să îl ia, în ultimul an, dar oficialii "pescărușilor" au rămas pe poziții.
Acum, suma pusă la bătaie de Arsenal - 50 de milioane de lire (58 de milioane de euro) - i-au făcut pe șefii de pe Amex Stadium să spună "da", deși cu siguranță că Graham Potter și l-ar fi dorit pe apărător în continuare în lot.
White devine astfel al treilea cel mai scump jucător din istoria lui Arsenal, după Pepe, adus de la Lille pentru 80 de milioane de euro și Aubameyang, pentru care "tunarii" i-au plătit lui Dortmund 63,75 milioane de euro.
Fundaș central de picior drept, englezul de 23 de ani va da multă siguranță trupei lui Arteta, însă e greu de crezut că, fără a avea un fotbalist de creație, Arsenal va putea lupta pentru un loc de Champions League în viitorul sezon, care debutează pe 14 august.
Liga
Marcelo Bielsa, aproape de a prelua o echipă de tradiție! "El Loco" și-a dat deja acordul
15/06/2022 LA 16:23
Premier League
Concurență serioasă pentru un star de la City! Ce club de top a intrat în cursa pentru transfer
01/06/2022 LA 10:53