Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal a negociat cu Allegri, dar a stopat discuţiile. Motivul a fost descoperit de englezi

Cristian Mihală

Actualizat 02/12/2019 la 12:04 GMT+2

Massimiliano Allegri, tehnician aflat printre favoriţii să vină la Arsenal pe locul lăsat vacant de Unai Emery, are şanse mici să ajungă la Londra, iar englezii au aflat de ce.

Mauricio Pochettino, Massimiliano Allegri - Champions League 2017/2018 - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Era Unai Emery s-a încheiat, tehnicianul lăsându-i pe "tunari" în cel mai jos punct al existenţei recente: 7 meciuri la rând fără victorie, lucru care nu se mai întâmplase din 1992. A urmat şi al 8-lea meci fără un succes, în deplasarea de la Norwich, unde Ljungberg a asigurat interimatul.

Allegri în stand by

Apărarea lui Arsenal arată în multe momente ridicol, astfel că şefii vor să găsească un tehnician care să rezolve acest handicap major. Allegri fusese ţintit de conducere, mai ales că acesta are marele avantaj de a fi liber de contract, după despărţirea de Juventus, în vară.
Totuşi, şefii de pe Emirates evită să avanseze în negocierile cu italianul, iar presa engleză a aflat de ce. Allegri vorbeşte foarte puţin engleză, lucru care poate fi un mare handicap
În plus, tehnicianul italian vrea să aducă 9 membri ai staff-ului său, lucru pe care oficialii de pe Emirates nu îl doresc. În primul rând pentru că o astfel de mutare ar însemna nişte salarii foarte mari, dar şi pentru că există câţiva oameni importanţi în staff, care au Arsenal în suflet, şi care, în aceste condiţii, vor sări din schemă
Mauricio Pochettino era şi el printre preferaţii şefilor lui Arsenal, dar argentinianul ţinteşte mai sus. După ce a dus-o pe Spurs la cea mai mare performanţă din istorie - finala Champions League -, tehnicianul sud-american visează la Bayern.

Tehnicienii aflaţi în acest moment pe lista lui Arsenal

  • Nuno Espirito Santo
  • Mikel Arteta
  • Rafael Benitez
  • Massimiliano Allegri
  • Patrick Vieira
  • Brendan Rodgers
  • Eddie Howe
  • Julian Nagelsmann
  • Carlo Ancelotti
În etapa intermediară de joi Arsenal va întâlni, în idrect pe Eurosport 1, de la 22:15, pe Brigton.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo