Adolescentul de 17 ani atrage atenția marilor cluburi din Europa, fiind cel mai recent exemplu de succes al academiei celor de la Sporting, după nume precum Cristiano Ronaldo, Ricardo Quaresma, Nani.
Fernandes a fost titular în toate meciurile de la revenirea fotbalului după pandemia de coronavirus dar ar putea pleca deja spre nordul Londrei, informează Daily Mail. Presa portugheză a informat că Fernandes nu a fost inclus în lot pentru derby-ul de sâmbătă cu Benfica deoarece negocierile cu Arsenal s-au intensificat.
Reprezentanții lui Arsenal urmează să zboare la Lisabona săptămâna viitoare pentru a încerca să obțină semnătura lui Fernandes. Adolescentul are o clauză de reziliere de 45 de milioane de lire și a refuzat să înceapă negocierile pentru prelungirea contractului cu Sporting.
Premier League
Klopp, despre venirea lui Rangnick la United: "Din nefericire, vine în Premier League"
26/11/2021 LA 12:53
Agentul lui Fernandes, Kia Joorabchian, are o relație apropiată cu tunarii, după ce recent i-a ajutat să îi prelungească contractul lui David Luiz și l-a adus pe Cedric Soares pe Emirates.
Au existat informații conform cărora de Fernandes sunt interesate și Barcelona și Juventus. Totuși, Arsenal este principala favorită și pare extrem de aproape de a-și asigura semnătura tânărului fotbalist.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Rangnick, făcut praf: "Nu îi pasă câtuși de puțin de fotbal, e un trădător și un mercenar"
26/11/2021 LA 10:26
Premier League
S-a răzbunat Manchester United pe Zidane și PSG? Trei "iepuri" dintr-o lovitură pentru "diavoli"
26/11/2021 LA 08:42