Isco a intrat într-un con de umbră la Real Madrid, iar Zidane este dispus să renunțe la mijlocaș chiar în mercato-ul din iarnă. Chiar dacă nu există deocamdată o ofertă concretă pe numele lui Isco, mai multe cluburi importante din fotbalul european iau în calcul transferul său.
Printre acestea și Arsenal, care se află într-o situație aproape disperată în Premier League, clasându-se pe un rușinos loc 15 în clasament și având o serie de 6 meciuri consecutive fără succes. În aceste condiții, Mikel Arteta are nevoie de întăriri cât mai repede și este de așteptat ca "tunarii" să fie foarte activi în perioada de transferuri din luna ianuarie.
Isco ar fi o variantă ideală pentru problemele lui Arsenal de la mijlocul terenului, acolo unde echipa lui Artata a suferit enorm în prima parte a acestui sezon. În plus, mijlocașul nici nu ar foarte scump. Isco are o cotă de piață de 20 de milioane de €, dar prețul său ar putea fi și mai mic, ținând cont că mai are doar un an și jumătate de contract, iar Real Madrid l-a pus deja pe lista de transferuri.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
https://i.eurosport.com/2015/04/24/1466133.jpg

Isco este dorit de Ancelotti la Everton

Misiunea lui Arsenal de a-l trasnfera pe Isco nu va fi una ușoară, ibericul fiind dorit și de alte cluburi importante. Carlo Ancelotti a lucrat cu Isco la Real Madrid și îl dorește insistent la Everton, existând posibilitatea ca și fotbalistul să vrea să colaboreze din nou cu "Don Carlo", evoluțiile sale sub conducerea italianului fiind dintre cele mai bune.
În plus, Sevilla, AC Milan sau Juventus sunt și ele interesate de serviciile lui Isco. Problema este salariul său foarte mare pe care îl are la Real Madrid. Acesta câștigă momentan peste 6 milioane de € pe sezon și, dacă va fi să plece în ianuarie, clubul care îi va face o ofertă cât de cât apropiată va avea șanse mai mari să-l înregimenteze.
Isco joacă la Real Madrid din 2013, când a fost transferat de la Malaga în schimbul sumei de 30 de milioane de €. În cei 7 ani petrecuți până acum pe Bernabeu, Isco a câștigat 16 trofee alături de "los blancos", cele mai importante fiind cele 4 triumfuri din Champions League și cele 2 titluri din La Liga.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
20/01/2022 LA 08:42
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
17/01/2022 LA 07:28