Arsenal venea după victoria răsunătoare cu Slavia Praga, scor 4-0, și calificarea în semifinalele Europa League, iar moralul jucătorilor lui Mikel Arteta era excelent. Totuși, misiunea de pe Emirates din această după-amiază a fost mai grea decât se așteptau "tunarii".
Arsenal a primit vizita lui Fulham, echipă aflată în zona retrogradării și pregătită să pună mari probleme.
"Tunarii" au dominat clar la capitolul posesie și ocazii, însă s-au chinuit la finalizare. Ceballos a reușit să trimită în plasă în minutul 40, însă golul a fost anulat pentru offside, după intervenția tehnologiei VAR.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 4 ORE

Arsenal - Fulham 1-1. "Tunarii" au smuls un punct la ultima fază a meciului

Trupa lui Arteta a continuat ofensiva, însă cei care au marcat au fost cei de la Fulham. Maja a transformat un penalty în minutul 59, iar presiunea de pe umerii lui Arteta a crescut instantaneu.
Arsenal s-a aruncat în atac și a căutat golul egalizator. Iar acesta a venit tocmai în prelungiri, la ultima fază a meciului. Nketiah a trimis în poarta goală, după o acțiune petrecută în careul lui Fulham la care a participat și portarul Ryan. Acesta a deviat pe spate, exact când trebuia, și și-a ajutat echipa să obțină un punct.
Din păcate pentru Arsenal, acest punct nu o ajută prea mult în cursa pentru locurile de cupe europene.
Formația de pe Emirates se află pe locul 9 în Premier League, la 8 puncte în spatele TOP 5. De cealaltă parte, Fulham continuă să spere la salvarea de la retrogradare. Trupa lui Scott Parker ocupă prima poziție care duce în Championship, la 6 puncte sub "linia roșie". De notat că Burnley, prima echipă aflată deasupra liniei, are 2 meciuri în minus.
Rezumatul meciului Arsenal - Fulham 1-1:

Premier League. Arsenal - Fulham 1-1. Rezumatul meciului de pe Emirates

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/16/3115295.jpg
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | PSG și Tottenham pregătesc shimbul iernii! Lloris, la Spurs până în 2024
ACUM 9 ORE
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
ACUM 17 ORE