Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal i-a găsit deja înlocuitor lui Aubameyang! Super-golgheterul pe care vor să-l aducă "tunarii"

Irina Aldea

Publicat 08/05/2020 la 16:53 GMT+3

Șefii lui Inter Milan sunt hotărâți să-l transfere cu orice preț pe Aubameyang pe San Siro în această vară și sunt dispuși să-l ofere la schimb pe Mauro Icardi.

Pierre Emerick-Abameyang

Credit imagine: Getty Images

Pierre Emerick-Abameyang mai are 12 luni de contract pe Emirates, iar milanezii vor să-l folosească pe Mauro Icardi drept monedă de schimb. Presa din Italia a transmis că acest schimb ar putea avea loc în fereastra de transferuri din această vară. Căpitanul Tunarilor mai are de stat un an pe Emirates, iar clubul din nordul Londrei ar urma să facă eforturi de a-l vinde în perioada următoare mai degrabă decât să-l piardă pentru nimic în schimb.
În acest caz, londonezii se gândesc să accepte propunerea italienilor de la Inter de a-l lua pe Icardi în schimbul starului gabonez, transmite Tuttosport. Icardi nu pare a avea viitor pe San Siro și chiar dacă a impresionat la PSG în acest sezon, există dubii mari privind continuitatea lui în Ligue 1. Atacantul de 27 de ani are 20 de goluri în 31 de apariții, în timp ce Aubameyang a reușit același număr de goluri în 32 de apariții.
Anul trecut, Arsenal l-a pierdut pe Aaron Ramsey pe gratis, mijlocașul galez ajungând la Juventus, iar londonezii sunt acum disperați să evite repetarea unei astfel de situații. Aubameyang a impresionat în Premier League de când a venit de la Borussia Dortmund în ianuarie 2018. Gabonezul a înscris 61 de goluri în 97 de apariții și a devenit rapid favoritul suporterilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo