Arsenal a anunțat joi că au primit aprobarea unui împrumut de 132 de milioane de euro din partea Băncii Engleze. Chiar și așa, "tunarii" nu au de gând să folosească acest împrumut pe transferuri, ci pentru a redresa situația financiară a clubului în urma crizei provocare de pandemia de coronavirus. Arsenal s-a înscris astfel într-o schemă pusă la cale de Guvern pentru a veni în sprijinul afacerilor, instituțiilor, care au înregistrat pierderi mari din cauza pandemiei de coronavirus.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Trupa de pe locul 11 în Premier League s-a înscris în acest program datorită contribuției pe care o aduce în fiecare an economiei Marii Britanii. În orice caz, îmrpumutul nu se întinde pe o perioadă prea mare. Suma trebuie înapoiată până în luna mai a acestui an. În orice caz, această sumă nu va fi folosită pe transferuri, transmite presa din Marea Britanie, care precizează de asemenea că șefii de pe Emirates ar trebui să analizeze mai mult situația financiară a clubului, având în vedere salariul pe care Mesut Ozil îl primește săptămânal (386 de mii de euro), în ciuda faptului că a fost lăsat pe dinafară de Mikel Arteta.
Premier League
Omul care a "pus umărul" la "divorțul" Ronaldo-United i-a găsit echipă lui CR7: "Etapa 2"
23/11/2022 LA 08:12

Arsenal a anunțat joi primul transfer din 2021

Arsenal l-a transferat pe Omar Rekik (19 ani) de la Hertha Berlin! El se va alătura echipei U23 a "tunarilor". Pe durata carierei lui de juniorat, Rekik s-a dezvoltat la Feyenoord, Manchester City, PSV Eindhoven și Marseille. Mikel Arteta a anunțat că tânărul fundaș va începe să joace pentru echipa U23 a clubului, înainte de a face pasul către echipa mare. "Tunarii" s-au declarat încântați de prima mutare din acest an, spunând despre Rekik că este un tânră de mare perspectivă, pe care se vor baza în viitorul apropiat.
După ce a semnat cu trupa de pe Emirates, Rekik a vorbit pentru site-ul oficial al lui Arsenal: "Se simte minunat să mă aflu aici după o lungă perioadă în care am muncit pe brânci. M-am mutat aici încă de acum trei săptămâni și am fost în carantină, așa că de abia aștept să încep munca alături de noii colegi. Căldura oamenilor de aici și interesul lor pentru mine m-au făcut să aleg Arsenal. Oricum, când un club ca acesta e interesat de tine, cred că nimeni nu stă pe gânduri", a transmis Rekik.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12