Buendia a fost convocat la naționala Argentinei pentru Copa America de luna viitoare și este cotat la 40 de milioane de lire de Norwich, iar un procent din această sumă va ajunge la Getafe.
Norwich s-a resemnat că îl va pierde pe Buendia iar noul director sportiv al lui Arsenal, Richard Garlick, este determinat ca argentinianul 24 de ani să fie primul său transfer la Arsenal, informează Daily Mail.

Buendia, din ce în ce mai aproape de Arsenal

Premier League
Real Madrid, în corzi! Marea țintă a lui Perez, după ratarea lui Mbappe, a ales Liverpool
ACUM 5 ORE
Fanii lui Arsenal așteaptă o schimbare semnificativă după un sezon dezamăgitor iar Garlick vrea să se asigure că mandatul său începe cu dreptul. Discuțiile sunt avansate iar asta pentru că Norwich vrea să evite o ”telenovelă” care să se întindă toată vara.
Clubul de pe Carrow Road anticipează că în jur de 35 de milioane de lire la care s-ar adăuga diverse bonusuri ar fi suficient iar Aston Villa nu are astfel de posibilități financiare, astfel că transferul pe Emirates pare din ce în ce mai probabil.
Buendia a marcat 15 goluri în acest sezon și a fost numit cel mai bun jucător al lui Norwich în acest sezon precum și cel mai bun jucător din Championship.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League | Cele mai frumoase faze ale sezonului 2020-2021

Premier League
Jurgen Klopp, reacție de mare clasă, după ce City a devenit campioană cu o remontada istorică
ACUM 15 ORE
Premier League
Guardiola, uluit de Liverpool: "N-am văzut în viața mea așa echipă". Pep, gluma anului
ACUM 16 ORE