Meciul de pe Emirates a început cu o ciocnire teribilă în careul lui Wolves, în urma căreia Raul Jimenez a rămas inconștient pe gazon. Atacantul mexican a sărit să-l blocheze pe David Luiz, care a încercat să reia mingea spre poartă, moment în care cei doi s-au lovit extrem de violent cap în cap.

Imagini horror pe Emirates! Raul Jimenez a primit o lovitură cumplită și a rămas inert pe gazon

Amândoi s-au prăbușit pe teren, însă cel care a avut probleme mai mari a fost Jimenez. Jucătorul lui Wolves a avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor. Jimenez a primit oxigen, apoi a fost scos în afara terenului pe targă, imobilizat în jurul gâtului.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
IERI LA 11:55
Potrivit Sky Sports, mexicanul a fost transportat la spital, iar acum este conștient și răspunde în totalitate la tratament.
Jucătorii ambelor echipe au fost vizibil afectați, însă în cele din urmă au revenit cu gândul la meci. Wolves a deschis scorul în minutul 27. Dendoncker a reluat cu capul în bara transversală mingea centrată de pe partea dreaptă. Balonul a ricoșat în careu, de unde Pedro Neto a reluat cu picior în plasă.

Wolves s-a impus în fața lui Arsenal, pe Emirates

Arsenal a oferit replica la numai 3 minute distanță, prin Gabriel. Fundașul brazilian al "tunarilor" a sărit excelent la o centrare expediată de Willian și a așezat-o lângă bară, fără speranțe pentru portarul "lupilor".
Podence a adus-o din nou în avantaj pe Wolves în minutul 42. Lusitanul a profitat de o dezorganizare în defensiva lui Arsenal, după o respingere a lui Leno, l-a driblat pe Gabriel și a finalizat pe lângă portar.
Cele două echipe au slăbit ritmul în repriza a doua, fără să mai trimită vreun șut pe spațiul porții.
S-a încheiat 2-1 pentru Wolves, care câștigă primul meci pe Emirates începând din 1979.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
IERI LA 09:31
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
IERI LA 08:29