Meciul de pe Emirates a început cu o ciocnire teribilă în careul lui Wolves, în urma căreia Raul Jimenez a rămas inconștient pe gazon. Atacantul mexican a sărit să-l blocheze pe David Luiz, care a încercat să reia mingea spre poartă, moment în care cei doi s-au lovit extrem de violent cap în cap.

Imagini horror pe Emirates! Raul Jimenez a primit o lovitură cumplită și a rămas inert pe gazon

Amândoi s-au prăbușit pe teren, însă cel care a avut probleme mai mari a fost Jimenez. Jucătorul lui Wolves a avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor. Jimenez a primit oxigen, apoi a fost scos în afara terenului pe targă, imobilizat în jurul gâtului.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM O ORĂ
Potrivit Sky Sports, mexicanul a fost transportat la spital, iar acum este conștient și răspunde în totalitate la tratament.
Jucătorii ambelor echipe au fost vizibil afectați, însă în cele din urmă au revenit cu gândul la meci. Wolves a deschis scorul în minutul 27. Dendoncker a reluat cu capul în bara transversală mingea centrată de pe partea dreaptă. Balonul a ricoșat în careu, de unde Pedro Neto a reluat cu picior în plasă.

Wolves s-a impus în fața lui Arsenal, pe Emirates

Arsenal a oferit replica la numai 3 minute distanță, prin Gabriel. Fundașul brazilian al "tunarilor" a sărit excelent la o centrare expediată de Willian și a așezat-o lângă bară, fără speranțe pentru portarul "lupilor".
Podence a adus-o din nou în avantaj pe Wolves în minutul 42. Lusitanul a profitat de o dezorganizare în defensiva lui Arsenal, după o respingere a lui Leno, l-a driblat pe Gabriel și a finalizat pe lângă portar.
Cele două echipe au slăbit ritmul în repriza a doua, fără să mai trimită vreun șut pe spațiul porții.
S-a încheiat 2-1 pentru Wolves, care câștigă primul meci pe Emirates începând din 1979.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
IERI LA 10:38
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
IERI LA 07:39