Fundașul de 22 de ani a fost o revelație în acest sezon la Villareal și a fost recompensat cu un nou contract pe cinci ani la începutul lui octombrie, după ce a jucat în opt partide.
Arsenal și-a exprimat deja interesul pentru Torres și ia în calcul să facă o ofertă pentru fundaș vara viitoare. Torres are o clauză de reziliere între 50 și 70 de milioane de euro, dar echipa de pe Emirates va încerca să ajungă la un acord cu Villareal.
Echipa lui Emery a pus ochii pe Torres după ce a fost informată de calitățile sale de coechipierul său și fostul jucător al lui Arsenal, Santi Cazorla.
Premier League
Un meci al lui Arsenal din Premier League, anchetat! Suma uriașă care s-a pariat pe un avertisment
ACUM 14 ORE
Manchester City și Chelsea sunt și ele interesate de Torres, însă se pare că Arsenal este favorită să îl achiziționeze în vară. Torres a început foarte bine noul sezon iar stagiunea trecută a impresionat și la Malaga, unde a fost împrumutat și este considerat în prezent una dintre principalele promisiuni ale fotbalului spaniol.
În afară de un nou contract la Villareal, Torres a fost recompensat pentru evoluțiile sale bune și cu o convocare la naționala Spaniei.
Astfel, Arsenal ar putea avea sezonul viitor de Premier League un parteneriat complet nou în centrul apărării: lângă Torres poate apărea puștiul de doar 18 ani William Saliba, care se va întoarce din împrumutul de la Saint-Etienne.
Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 15 ORE
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
ACUM 19 ORE