În condițiile în care Ozil nu reușește să se ridice la forma arătată în sezoanele trecute, iar lui Ceballos îi expiră împrumutul pe Emirates, Arteta caută un dirijor pentru Arsenal.
Iar oficialii londonezilor s-au oprit asupra unui fotbalist de mare perspectivă. La 19 ani, Kokcu nu are încă cifre impresionante (3 goluri și 6 assisturi în acest sezon), dar mulți specialiștii îi anticipează o carieră glorioasă.
Turcul nu va mai putea fi ținut de Feynoord și în stagiunea următoare, având în vedere că a atras atenția mai multor formații puternice de pe "bătrânul continent", Sevilla fiind și ea extrem de interesată de un transfer.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Dar prima echipă cu o ofertă concretă pentru mijlocaș este Arsenal. Englezii au făcut deja o ofertă de 23 de milioane de lire pentru un transfer definitiv, lucru confirmat de antrenorul lui Feyenoord, Dick Advocaat.
"Se pare că ce s-a scris e adevărat. Cred că Orkun s-ar potrivi oriunde în echipa lui Arsenal", a spus Advocaat, citat de dailymail.co.uk.
Produs al Academiei lui Feyenoord, Orkun Kokcu a fost internațional olandez, dar din 2019 a ales să evolueze pentru Turcia. El este fratele mai mic al lui Ozan Kocku, care și el a trecut pe la Feynoord, pentru ca acum să evolueze la Sabah.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
16/09/2021 LA 15:20
Premier League
Klopp cumpără de la Real Madrid! 35 de milioane € pentru transferul iernii în Europa
09/09/2021 LA 09:03