Șefii lui Arsenal par să fi admis că au comis o mare eroare acum doi ani și vor să o repare. Gruparea de pe Emirates este cunoscută pentru faptul că investește în jucătotii tineri, având una dintre cele mai bune academii din Anglia. Dar nu întotdeauna "tunarii" fac, se pare, cele mai bune alegeri.

Raiola a confirmat interesul lui Arsenal pentru Malen

Plecat în 2017 la PSV pentru doar 600.000 de euro, Donyell Malen (20 de ani) este curtat intens de Arsenal la doi ani de la transfer. Impresarul jucătorului, Mino Raiola, a recunoscut faptul că gruparea engleză și-l dorește pe Malen, dar acum se vede nevoită să plătească o sumă uriașă pentru răscumpărare.
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
ACUM 19 ORE
Potrivit Calciomercato, Arsenal trebuie să achite 56 de milioane de euro, dar mai este în cursă cu alte câteva cluburi importante. Sursa amintită mai precizează faptul că numai din Serie A mai sunt trei echipe mari care îl vor pe atacant: Napoli, Juventus și Roma.
În momentul plecării de la Arsenal, Donyell Malen declara: "Mi-a mers bine în Anglia, dar îmi doream să plec pentru că am avut oportunitatea să semnez cu PSV. Am văzut totul ca pe o șansă mare". Astfel, el ar putea opta pentru revenirea în Anglia și pentru o nouă șansă la Arsenal.
Statisticile atacantului de 1.79 m la PSV sunt cu adevărat impresionante. În 63 de partide, el a marcat 25 de goluri și a oferit 10 pase decisive.
Stagiunea trecută a fost una de excepție pentru tânărul atacant, care, cu 10 goluri și 5 pase decisive atrăsese deja privirile marilor cluburi din Europa. În actualul sezon, Malen pur și simplu a explodat, cifrele sale concurând cu cele ale celor mai buni golgheteri din Europa.
Malen, în stagiunea 2019-2020
  • Eredivisie - 6 meciuri/7 goluri;
  • Preliminarii Champions League - 2 meciuri/1 gol, 2 assisturi;
  • Preliminarii Europa League - 4 meciuri/2 goluri, 2 assisturi;
  • Europa League - 1 meci/1 gol.
Premier League
Arsenal a cerut amânarea partidei cu Tottenham! Ce probleme de lot are Arteta
IERI LA 20:16
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
IERI LA 15:25