Elevii lui Mikel Arteta vor avea propriul lor teren la complexul Hertfordshire din Colney. Întoarcerea la antrenamente este voluntară dar majoritatea jucătorilor sunt așteptați. Jucătorii trebuie să vină singuri și vor avea voie doar câte cinci deodată să se antreneze.
Vor avea loc de-a lungul zilei mai multe sesiuni de o oră iar staff-ul medical și de fitness vor monitoriza toate sesiunile de la distanță. De asemenea, jucătorii nu vor avea voie să socializeze unii cu alții. Fiecare va avea propria lui minge pentru a evita contaminarea. Toate clădirile vor fi încuiate astfel că fiecare jucător trebuie să ajungă gata echipat și se va schimba și face duș la el acasă.
Baza de antrenamente a fost curățată intens iar acum va fi deschisă pentru prima oară de când antrenorul Mikel Arteta a fost testat pozitiv cu coronavirus. Oficialii s-au temut că vor fi fani care vor dori să asiste la antrenamente iar jucătorilor li s-a transmis să nu vorbească sub nicio formă cu fanii sau să ofere autografe.
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
ACUM 16 ORE
The Times scrie că a fost stabilit un plan numit Project Restart pentru revenirea fotbalului. Conform acestui plan, partidele se vor disputa pe arene neutre începând cu data de 8 iunie. Mai multe detalii AICI.

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu suntdisponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
ACUM 19 ORE
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
23/05/2022 LA 12:20