Arsenal a început negocierile cu Feyenoord pentru playmaker-ul cotat la 26 de milioane de euro, Orkun Kokcu iar Arteta vrea să îi fac loc turcului prin a renunțat la jucătorii pe care nu și-i dorește. Pe această listă se află, conform Daily Mail, Matteo Guendouzi, Sokratis și Ainsley Maitland-Niles. De asemenea, Mesut Ozil va lăsat să plece, cel mai probabil, dacă nu își mai dorește să rămână pe Emirates.
Arsenal se află deja în discuții cu Feyenoord pentru a-l aduce pe Kokcu, un mijlocaș în vârstă de 19 ani și renunță la mai mulți jucători pentru a-și limita cheltuielile. Clubul plănuiește să încheie transferul lui Kokcu înainte de Euro 2020, fiind îngrijorați că l-ar putea pierde în fața unei rivale dacă va face un turneu extraordinar. Turcul este considerat unul dintre cei mai promițători tineri din fotbalul european iar directorul sportiv al lui Arsenal, Edu, îl consideră o prioritate.
Cu siguranță vestea este încurajatoare pentru fanii lui Arsenal, care se vor bucura că se fac planuri din timp pentru fereastra de transferuri din vară. Chelsea deja și-a asigurat serviciile lui Hakim Ziyech iar Manchester United intră deja în negocieri pentru principalele ținte. Astfel, Arsenal va trebui să se miște rapid și să îl achiziționeze pe Kokcu înainte de Euro, o evoluție extraordinară acolo îi va mări cu siguranță prețul. Plecarea lui Ozil ar avea sens pentru că s-ar reduce substanțial suma cheltuită pentru salarii.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
ACUM O ORĂ
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
ACUM 3 ORE
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
IERI LA 09:38