Arteta va debuta joi pe banca lui Arsenal, la meciul de pe terenul lui Bournemouth. După zvonurile potrivit cărora Dries Mertens ar putea ajunge pe Emirates la începutul anului 2020, acum jurnaliștii englezi susțin că Ndidi, mijlocașul lui Leicester, este următoarea țintă a "tunarilor".
Potrivit The Guardian, Arsenal pregătește o ofertă de 47 milioane de euro plus jucătorul Granit Xhaka pentru aducerea mijlocașului defensiv de la Leicester.
https://i.eurosport.com/2019/12/24/2742226.jpg
Premier League
PSG a pus ochii pe unul dintre cei mai apreciați mijlocași din Premier League, Wilfried Ndidi
02/05/2020 LA 12:57

Xhaka și Torreira, pe picior de plecare?

Xhaka, care evoluează pe același post cu Ndidi, s-a aflat în centrul unui scandal cu o parte a suporterilor lui Arsenal, iar o plecare de pe Emirates pare din ce în ce mai sigură. Un alt mijlocaș de la Arsenal care ar putea să plece în următoarea perioadă, lăsându-i loc lui Ndidi, este Lucas Torreira. Presa italiană susține că uruguayanul ar putea ajunge în Serie A în schimbul sumei de 30 milioane de euro.

Leicester, statistici impresionante cu Ndidi pe teren

Ndidi a ajuns la Leicester în 2016, după ce formația de pe King Power Stadium le-a plătit celor de la Genk 17,6 milioane de lire pentru aducerea jucătorului nigerian. La 23 de ani, Ndidi a devenit om de bază în echipa lui Brendan Rodgers. Ndidi joacă pe postul de mijlocaș defensiv, iar evoluțiile sale se pare că i-au impresionat pe oficialii lui Arsenal.
https://i.eurosport.com/2019/12/24/2742225.jpg
Jucătorul nigerian a avut o contribuție semnificativă în faza de apărare a lui Leicester în sezonul curent. În cele 18 etape disputate, Ndidi a fost integralist în 17 dintre ele și a pus umărul la obținerea unor statistici impresionante: doar 14 goluri au încasat "vulpile" în actualul sezon de Premier League, având cea mai bună apărare din Anglia, la egalitate cu Liverpool.
121 de apariții a bifat Wilfred Ndidi pentru Leicester, perioadă în care a și înscris de 8 ori.
După 18 etape, Leicester se află pe locul 2 în Premier League, la 10 puncte în spatele lui Liverpool. Cele două formații se vor întâlni chiar în următoarea etapă, joi, de la ora 22:00.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM 10 ORE
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
ACUM 13 ORE