Arsenal și Manchester United doresc să se întărească în plan defensiv. Ambele formații au pus ochii pe fundașul de 23 de ani al celor de la Villarreal, Pau Torres, care este considerat unul dintre cei mai interesanți fundași centrali din fotbalul european.
Cele 2 formații au purtat discuții pentru Torres și înainte de încheierea ferestrei de transferuri din această toamnă, dar nu s-a materializat nimic. Totuși, nici Arsenal, și nici United nu au renunțat la ideea unui transfer, care ar putea avea loc în luna ianuarie.
Site-ul todofichajes.com scrie că Villarreal cere 40 de milioane de € în schimbul lui Torres, astfel că între cei doi granzi din Premier League este o adevărată licitație.
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
ACUM 2 ORE
https://i.eurosport.com/2020/07/28/2856786.jpg

Pau Torres, aproape de Premier League

Prima opțiune pentru marile cluburi din Premier League la nivel de fundași centrali a fost Upamecano, dar se pare că acesta va ajunge într-un final la Liverpool, astfel că United și Arsenal și-au reconsiderat prioritatățile, iar Pau Torres este următorul vizat.
Mikel Arteta nu a găsit încă soluția ideală pentru centrul defensivei și chiar dacă l-a transferat recent pe Gabriel Megalhaes dorește în continuare să achiziționeze jucători în acea zonă.
De partea cealaltă, Manchester United are seriaose probleme în centru apărării, iar forma slabă a lui Harry Maguire din ultima vreme îi obligă pe oficialii de pe Old Trafford să caute în continuare soluții.
Pau Torres a fost crescut de Villarreal, iar în sezonul 2018-2019 a fost împrumutat la Malaga. În vara anului trecut a revenit la "Submarinul galben" și a devenit o piesă de bază în echipă, evoluțiile sale aducându-i și 5 selecții la naționala Spaniei, pentru care a marcat și un gol.
Contractul lui Torres cu Villarreal expiră abia în 2024, astfel că spaniolii au o poziție solidă la masa tratativelor, dar dacă vor veni oferte consistente pe numele jucătorului, acestea vor fi greu de refuzat.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Premier League
Care e adevărata faţă a lui Ronaldo? Dezvăluiri despre ce a făcut după ce a ratat transferul
ACUM 5 ORE
Romanian Liga 2
Astra, înfrângere incredibilă cu 19-0 în Liga a 3-a! Fosta campioană are un golaveraj de necrezut
ACUM 7 ORE