Fundașul de 21 de ani este deja titular incontestabil la Eintracht Frankfurt și a atras interesul mai multor cluburi atât din Premier League cât și din alte campionate europene.

N'Dicka este monitorizat și de Southampton după ce a impresionat în acest sezon din Germania după ce a revenit în urma unei accidentări la ligamente. Francezul a jucat în 12 partide în această stagiune, perioadă în care Frankfurt a pierdut doar de două ori, echipa fiind aproape de primele patru locuri din Bundesliga.

Premier League
300 de milioane de € pentru 3 transferuri! United și-a făcut planul pentru a domina iar Europa
ACUM 2 ORE

Conform Bild, Arsenal are un avantaj în fața lui Tottenham în cursa pentru semnătura lui N'Dicka. Germanii scriu că agentul său, Michael N’Cho Ibou, este foarte apropiat de Arsenal după ce a intermediat și transferul lui Pepe la tunari.

Cine este Evan N'Dicka

N'Dicka este considerat unul dintre cei mai talentați fundași centrali din Bundesliga. El a evoluat pentru toate grupele de tineret ale Franței, de la U16 la U21.

El a sugerat anterior că și-ar dori un transfer la Arsenal, când a răspuns unui sondaj online al fanilor privind pe cine ar trebui să aducă tunarii - francezul și-a trecut propriul nume.

Arsenal stă bine în ceea ce privește fundașii centrali, însă este posibil ca David Luiz să plece în vară când îi expiră contractul iar Mustafi și Sokratis au părăsit deja Emirates în această iarnă.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League
Haaland l-a pus pe "mod avion" pe Abramovich! Răspunsul atacantului la oferta lui Chelsea
ACUM 3 ORE
Premier League
Mohamed Salah e cel mai bine plătit jucător de la Liverpool! Egipteanul câștigă dublu față de Mane
ACUM 2 ORE