Arsenal a învins Everton cu 3-2 iar meciul a fost unul cu totul diferit față de precedentul meci dintre cele două echipe, încheiat 0-0. Am avut parte de cinci goluri și multe faze spectaculoase, în cel mai frumos meci al etapei. Arsenal a progresat vizibil de la sosirea lui Arteta pe bancă iar acest lucru se vede și în rezultate.
După ce Liverpool a pierdut cu Atletico Madrid în Champions League, Arsenal a rămas singura echipă din Anglia neînvinsă în toate competițiile în 2020. Echipa lui Arteta are șase victorii și patru egaluri în ianuarie și februarie. Mai mult, în cele mai puternice cinci campionate ale lumii, doar Bayern mai este neînvinsă.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM O ZI
După victoria cu Everton, Arsenal a ajuns la patru puncte de Manchester United, ocupanta locului cinci, poziție ce ar putea aduce un loc în Champions League sezonul viitor, având în vedere interdicția primită de Manchester City de la UEFA. Echipa lui Guardiola nu va mai putea evolua în competițiile europene timp de două sezoane după ce a încălcat regulile fairplay-ului financiar. City va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31