În ciuda victoriei cu Chelsea de acum câteva zile, Arsenal este în continuare una dintre dezamăgirile sezonului în Premier League. Gruparea din nordul Londrei intenționează să se întărească în luna ianuarie, căutând în special jucători la mijlocul terenului, acolo unde echipa a suferit serios în această stagiune.
După ce în ultima perioadă s-a scris că jucători precum Houssem Aouar de la Lyon și Julian Brandt de la Borussia Dortmund sunt pe lista scurtă a "tunarilor", jurnalisștii de la The Athletic notează că Riqui Puig, fotbalistul Barcelonei, a intrat în vizorul formației londoneze.
https://i.eurosport.com/2020/06/27/2840165.jpg
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
ACUM 15 ORE

Arsenal îl vrea pe Riqui Puig, mijlocașul Barcelonei

Mijlocașul de 21 de ani a jucat numai 4 partide în acest sezon pentru formația "blaugrana" (3 în Champions League și una în La Liga) și nu se află în cele mai bune relații cu Ronald Koeman. Antrenorul olandez i-a transmis încă din vară lui Puig că poate să își caute echipă, dar în cele din urmă acesta a rămas la Barcelona.
Oficialii catalanilor au înțeles totuși că pentru Puig ar fi mai bine să plece la altă echipă, iar Arsenal ar fi o variantă foarte bună. Contractul tânărului fotbalist cu Barcelona este valabil pânîă în 2024, deci forate probabil un transfer definitiv este greu de realizat acum, însă varianta unui împrumut ar putea mulțumi pe toată lumea.
Pe lângă Arsenal, Leeds United și-a manfestat și ea interesul pentru jucătorul Barcelonei. Dacă "tunarii" vor reuși în cele din urmă să obțină împrumutul lui Puig, rămâne de văzut în ce măsură acesta va putea ajuta echipa în partea a 2-a a sezonului, având în vedere că nu are prea multe meciuri în picioare și nici nu cunoaște fotbalul britanic.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg
Premier League
Arsenal, extrem de activă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta a pus ochii pe un alt atacant
15/05/2022 LA 08:55
Liga
Real Madrid vrea să-și ia un fundaș din Premier League! Oferta pe care au pregătit-o "galacticii"
28/03/2022 LA 09:10