Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal vrea să se întărească serios în ianuarie! Riqui Puig este dorit de Arteta pe Emirates

Nicu Savin

Actualizat 28/12/2020 la 15:33 GMT+2

Arsenal se anunță a fi una dintre cele mai active echipe pe piața transferurilor în mercato-ul din luna ianuarie. Oficialii "tunarilor" sunt dispuși să-i pună la dispoziție lui Arteta jucătorii pe care acesta și-i dorește, iar presa engleză anunță că un jucător al Barcelonei poate ajunge pe Emirates.

Mikel Arteta

Credit imagine: Getty Images

În ciuda victoriei cu Chelsea de acum câteva zile, Arsenal este în continuare una dintre dezamăgirile sezonului în Premier League. Gruparea din nordul Londrei intenționează să se întărească în luna ianuarie, căutând în special jucători la mijlocul terenului, acolo unde echipa a suferit serios în această stagiune.
După ce în ultima perioadă s-a scris că jucători precum Houssem Aouar de la Lyon și Julian Brandt de la Borussia Dortmund sunt pe lista scurtă a "tunarilor", jurnalisștii de la The Athletic notează că Riqui Puig, fotbalistul Barcelonei, a intrat în vizorul formației londoneze.
Barcelona's Spanish midfielder Riqui Puig controls the ball during the Spanish League football match between Celta Vigo and Barcelona at the Balaidos stadium in Vigo on June 27, 2020

Arsenal îl vrea pe Riqui Puig, mijlocașul Barcelonei

Mijlocașul de 21 de ani a jucat numai 4 partide în acest sezon pentru formația "blaugrana" (3 în Champions League și una în La Liga) și nu se află în cele mai bune relații cu Ronald Koeman. Antrenorul olandez i-a transmis încă din vară lui Puig că poate să își caute echipă, dar în cele din urmă acesta a rămas la Barcelona.
Oficialii catalanilor au înțeles totuși că pentru Puig ar fi mai bine să plece la altă echipă, iar Arsenal ar fi o variantă foarte bună. Contractul tânărului fotbalist cu Barcelona este valabil pânîă în 2024, deci forate probabil un transfer definitiv este greu de realizat acum, însă varianta unui împrumut ar putea mulțumi pe toată lumea.
Pe lângă Arsenal, Leeds United și-a manfestat și ea interesul pentru jucătorul Barcelonei. Dacă "tunarii" vor reuși în cele din urmă să obțină împrumutul lui Puig, rămâne de văzut în ce măsură acesta va putea ajuta echipa în partea a 2-a a sezonului, având în vedere că nu are prea multe meciuri în picioare și nici nu cunoaște fotbalul britanic.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo