Spaniolul de 28 de ani a jucat în doar 11 partide pentru Real Madrid în toate competițiile în acest sezon iar Zinedine Zidane nu îl mai are în planuri. Drept urmare, pare destul de clar că Isco va părăsi gruparea din capitala Spaniei când va începe perioada de trasnferuri din ianuarie.
AS informează că deși Isco ar prefera să rămână în Spania, Arsenal rămâne în continuare interesată și ar dori să îl aducă pe Emirates. Arsenal l-a luat deja pe Ceballos împrumut pe un sezon de la Real, astfel că relațiile dintre cele două cluburi sunt bune.

Isco, drum liber spre Arsenal

Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Deși la un moment dat s-a crezut că Arsenal ar putea avea probleme cu aducerea lui Isco, regulile Premier League permit acest lucru: nu este permisă aducerea a mai mult de un jucător sub formă de împrumut de la un alt club din Anglia, însă regula nu se aplică și la cluburile din străinătate. Tottenham îi are deja sub formă de împrumut pe Gedson Fernandes și Carlos Vinicius de la Benfica.
Astfel, Arteta își dorește foarte mult să îl aducă pe Isco. Arsenal are nevoie de mai multă creativitate la mijloc iar venirea lui Isco sub formă de împrumut ar implica faptul că cei de la Real Madrid i-ar plăti o parte din salariu.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31