Chris Smalling este ultimul jucător pentru care clubul londonez și-a anunțat interesul, potrivit Mirror. Fundașul englez a fost împrumutat de Manchester United la Roma în vară, în urma evoluțiilor modeste din Premier League. În ciuda vocilor care au continuat să-l critice, Smalling și-a regăsit forma bună în Serie A, devenind unul dintre oamenii de bază ai trupei de pe Stadio Olimpico.
În situația actuală, misiunea lui Arsenal nu se anunță deloc ușoară în contextul obținerii semnăturii sale. Presa italiană susține că mai multe cluburi din Premier League sunt interesate de fundașul ajuns la 30 de ani, printre care Tottenham și Everton.
În orice caz, pentru ca echipele din Anglia să poată spera la semnătura lui Smalling, ar trebui ca, la finalul sezonului din Italia, Roma să nu încheie pe loc de Champions League. Potrivit Gazzetta dello Sport, oficialii Romei vor încerca să achite clauza de reziliere definitivă dacă formația italiană se va califica în cea mai prestigioasă competiție intercluburi. În prezent, Roma se află la 3 puncte în spatele locului 4, ultimul care asigură accesul în Champions League.
Premier League
Arsenal, transfer de 140 de milioane € pentru un titlu istoric. Înlocuitor pentru accidentatul Jesus
ACUM 10 ORE
https://i.eurosport.com/2019/11/27/2725448.jpg

Arsenal, tot mai departe de grupele Champions League

În același timp, Arsenal se teme pentru prezența în grupele Champions League din sezonul viitor, ținând cont că formația lui Arteta ocupă abia poziția a 9-a în Premier League, la 8 puncte de TOP 4. Așadar, scenariul în care Roma va obține calificarea în Champions League, iar Arsenal nu, le va diminua considerabil șansele "tunarilor" de a-l achiziționa pe Smalling în vară.
Fundașul englez e trecut deja de prima tinerețe și speră să prindă cât mai multe minute, la cel mai înalt nivel, pentru a-l convinge pe Gareth Southgate că merită să-l cheme la echipa națională. Așa cum UEFA a anunțat ieri, Campionatul European a fost amânat pentru vara lui 2021, așa că Smalling are nevoie de continuitate și în sezonul viitor pentru a spera la convocare.
Smalling are o clauză de 25 milioane de euro stabilită de Manchester United, potrivit presei internaționale.
https://i.eurosport.com/2019/08/24/2660721.jpg

Umtiti, dorit pe Emirates

Chris Smalling nu este singura țintă pe care oficialii lui Arsenal o urmăresc, pentru a-și întări faza defensivă. Recent, Marca a scris că Samuel Umtiti ar putea ajunge pe Emirates în următoarea perioadă de transferuri.
Arsenal are nevoie de mai multă siguranță în apărare, iar fundașul Barcelonei pare omul potrivit pentru a îndeplini acest criteriu. Mikel Arteta se gândește serios la perioada de mercato din vară, moment în care "tunarilor" li se va alătura și tânărul William Saliba (18 ani), considerat un fundaș cu calități impresionante.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Gabriel Jesus a fost operat după accidentarea de la Mondial! Mesajul superb primit de la Ronaldo
ACUM 21 ORE
Cupa Mondială FIFA
Japonezul care nu mai vrea să audă de fotbal după eliminarea de la Cupa Mondială! "Îmi trebuie timp"
06/12/2022 LA 14:09