Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal, victorie chinuită împotriva lui West Ham! Nketiah a adus cele 3 puncte pe final

Cosmin Cioboata

Actualizat 20/09/2020 la 00:35 GMT+3

Arsenal a câștigat meciul cu West Ham, scor 2-1, în etapa a 2-a din Premier League. Nketiah a înscris golul victoriei în minutul 85 și le-a adus "tunarilor" cele 3 puncte care îi mențin pe primele locuri în Anglia.

Arsenal - West Ham 2-1, în etapa a 2-a din Premier League

Credit imagine: Getty Images

Arsenal a început excelent noul sezon. Formația lui Mikel Arteta a câștigat Supercupa Angliei împotriva lui Liverpool, apoi a făcut spectacol cu Fulham, scor 3-0, în prima etapă din Premier League.
Mai mult, "tunarii" au primit o veste minunată și din partea căpitanului Pierre-Emerick Aubameyang, care și-a prelungit contractul pe Emirates. În ciuda moralului bun pe care îl aveau jucătorii lui Arteta, aceștia s-au chinuit în multe momente în partida cu West Ham.
Aubameyang l-a servit în careu pe Lacazette în minutul 25, cu o centrare înaltă, pe care francezul a reluat-o excelent sub bara transversală. Acela avea să fie singurul șut pe poartă trimis de Arsenal în prima repriză. Deși a fost echipa cu posesia mai bună, Arsenal a suferit la capitolul ocaziilor create. În schimb, Antonio și colegii din faza ofensivă a "ciocănarilor" s-au simțit bine pe Emirates și au pus de multe ori în pericol poarta lui Leno.

Arsenal - West Ham 2-1. "Tunarii" s-au impus pe final în etapa a 2-a din Premier League

Antonio a restabilit egalitatea chiar înainte de pauză, când a reluat din alunecare mingea trimisă în fața porții de Fredericks. West Ham putea să dea lovitura în repriza secundă, însă apărarea lui Arsenal a rezistat eroic.
Meciul părea că se îndreaptă către o remiză, până când a venit sclipirea puștiului Saka. Acesta a trimis inteligent printre 3 adversari și l-a găsit pe Ceballos. Spaniolul i-a pasat lui Nketiah, care a evitat excelent offside-ul, iar golul a devenit o simplă formalitate. Atacantul englez a reluat în plasă fără emoții și a adus o victorie foarte importantă pentru trupa lui Arteta, în contextul menținerii moralului bun din debutul sezonului.
Pentru Arsenal urmează meciul de pe Anfield, în compania lui Liverpool, pe 28 septembrie.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
picture

Premier League, programul etapei a doua

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo