Arsenal a început excelent noul sezon. Formația lui Mikel Arteta a câștigat Supercupa Angliei împotriva lui Liverpool, apoi a făcut spectacol cu Fulham, scor 3-0, în prima etapă din Premier League.
Mai mult, "tunarii" au primit o veste minunată și din partea căpitanului Pierre-Emerick Aubameyang, care și-a prelungit contractul pe Emirates. În ciuda moralului bun pe care îl aveau jucătorii lui Arteta, aceștia s-au chinuit în multe momente în partida cu West Ham.
Aubameyang l-a servit în careu pe Lacazette în minutul 25, cu o centrare înaltă, pe care francezul a reluat-o excelent sub bara transversală. Acela avea să fie singurul șut pe poartă trimis de Arsenal în prima repriză. Deși a fost echipa cu posesia mai bună, Arsenal a suferit la capitolul ocaziilor create. În schimb, Antonio și colegii din faza ofensivă a "ciocănarilor" s-au simțit bine pe Emirates și au pus de multe ori în pericol poarta lui Leno.
Premier League
Newcastle, transfer șocant: plătește 80 de milioane€ pentru un jucător care în 2019 costa 7 milioane
IERI LA 11:08

Arsenal - West Ham 2-1. "Tunarii" s-au impus pe final în etapa a 2-a din Premier League

Antonio a restabilit egalitatea chiar înainte de pauză, când a reluat din alunecare mingea trimisă în fața porții de Fredericks. West Ham putea să dea lovitura în repriza secundă, însă apărarea lui Arsenal a rezistat eroic.
Meciul părea că se îndreaptă către o remiză, până când a venit sclipirea puștiului Saka. Acesta a trimis inteligent printre 3 adversari și l-a găsit pe Ceballos. Spaniolul i-a pasat lui Nketiah, care a evitat excelent offside-ul, iar golul a devenit o simplă formalitate. Atacantul englez a reluat în plasă fără emoții și a adus o victorie foarte importantă pentru trupa lui Arteta, în contextul menținerii moralului bun din debutul sezonului.
Pentru Arsenal urmează meciul de pe Anfield, în compania lui Liverpool, pe 28 septembrie.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League, programul etapei a doua

Premier League
Primele antrenamente ale lui Salah în Europa. "Am crezut că are un frate geamăn și l-a trimis pe el"
IERI LA 09:09
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
IERI LA 08:09