Arsenal pare hotărâtă să meargă în continuare pe mâna lui Arteta, chiar dacă a pierdut din nou în acest weekend. Conducerea are în continuare încredere în spaniol și îl va susține în următoarea perioadă de transferuri.
Totuși, conform informațiilor Daily Mirror, vestiarul a devenit unul extrem de tensionat, chiar toxic. Mikel Arteta are mari probleme în a-și controla jucătorii iar spaniolul este văzut de unii ca fiind principalul motiv pentru forma slabă a echipei.

Arteta a pierdut vestiarul la Arsenal

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Lotul lui Arsenal este unul numeros iar mai mulți jucători sunt nemulțumiți de izolarea unor nume precum Mesut Ozil sau Sokratis, două personalități importante în vestiar, însă care nu au fost incluși nici măcar în loturile pentru Premier League și Europa League.
Mesut Ozil este jucătorul cu cel mai mare contract la Arsenal însă germanul nici măcar nu este eligibil pentru a juca momentan, în timp ce accidentările unor jucători cheie precum Pierre-Emerick Aubameyang doar au înrăutățit situația.
Unii jucători, precum Bellerin, Tierney și David Luiz, și-au arătat susținerea în public pentru Arteta, însă dinamica din vestiar este una diferită, Arteta având mari probleme în a-și impune autoritatea, conform presei engleze.
În vară, cel mai probabil, vor pleca mai mulți jucători importanți de pe Emirates precum Ozil, Sokratis sau Mustafi, cei care vor fi liberi de contract.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Documentarul "Loving Maradona" va fi difuzat pe Eurosport 1 luni seară, de la ora 0:00, după partida de Premier League dintre Chelsea și West Ham. Documentarul va putea fi urmărit și marți, de la ora 16:00, tot pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2020/12/18/2957494.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52