Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arteta a pierdut vestiarul la Arsenal. Jucătorii s-au împărțit în tabere și sunt nemulțumiți

Vlad Dumitrescu

Actualizat 21/12/2020 la 12:25 GMT+2

Criza de la Arsenal se resimte și la nivelul vestiarului. Presa din Anglia scrie că Mikel Arteta are mari probleme în a controla jucătorii, care s-ar fi împărțit deja în mai multe tabere.

Mikel Arteta - FC Arsenal

Credit imagine: Getty Images

Arsenal pare hotărâtă să meargă în continuare pe mâna lui Arteta, chiar dacă a pierdut din nou în acest weekend. Conducerea are în continuare încredere în spaniol și îl va susține în următoarea perioadă de transferuri.
Totuși, conform informațiilor Daily Mirror, vestiarul a devenit unul extrem de tensionat, chiar toxic. Mikel Arteta are mari probleme în a-și controla jucătorii iar spaniolul este văzut de unii ca fiind principalul motiv pentru forma slabă a echipei.

Arteta a pierdut vestiarul la Arsenal

Lotul lui Arsenal este unul numeros iar mai mulți jucători sunt nemulțumiți de izolarea unor nume precum Mesut Ozil sau Sokratis, două personalități importante în vestiar, însă care nu au fost incluși nici măcar în loturile pentru Premier League și Europa League.
Mesut Ozil este jucătorul cu cel mai mare contract la Arsenal însă germanul nici măcar nu este eligibil pentru a juca momentan, în timp ce accidentările unor jucători cheie precum Pierre-Emerick Aubameyang doar au înrăutățit situația.
Unii jucători, precum Bellerin, Tierney și David Luiz, și-au arătat susținerea în public pentru Arteta, însă dinamica din vestiar este una diferită, Arteta având mari probleme în a-și impune autoritatea, conform presei engleze.
În vară, cel mai probabil, vor pleca mai mulți jucători importanți de pe Emirates precum Ozil, Sokratis sau Mustafi, cei care vor fi liberi de contract.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Documentarul "Loving Maradona" va fi difuzat pe Eurosport 1 luni seară, de la ora 0:00, după partida de Premier League dintre Chelsea și West Ham. Documentarul va putea fi urmărit și marți, de la ora 16:00, tot pe Eurosport 1.
Maradona
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo