Primul meci amânat din cauza pandemiei a fost Manchester City - Arsenal. Vestea că Arteta a fost testat pozitiv a făcut rapid înconjurul Europei, iar fanii "tunarilor" au fost cei mai îngrijorați.
În prezent, Arteta se simte bine și este aproape de recuperarea completă. Chiar el a oferit ultimele detalii, într-un interviu oferit pentru La Sexta. Managerul lui Arsenal a povestit cum s-a întâmplat totul, de la momentul îmbolnăvirii și până la clipa în care a început să se simtă mai bine.
"Mă simt foarte bine acum, m-am recuperat aproape în întregime. Au trecut cam 3-4 zile până am început să mă simt mai bine și au dispărut simptomele. Până atunci nu aveam energie.
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
ACUM 12 ORE
Totul s-a întâmplat foarte repede. Marți după-amiază mi-am dat seama că nu sunt tocmai ok și m-am dus la doctor, dar nu era la cabinet. Apoi, am primit un apel de la club, în care mi s-a comunicat că președintele celor de la Olympiacos a fost testat pozitiv cu coronavirus, iar toți cei care au intrat în contact cu el se aflau în pericol să fie infectați.
Le-am dezvăluit că nu mă simt prea bine și că riscul este mare, doarece mulți jucători de la Arsenal s-au aflat în contact cu cei de la Olympiacos. Urma meciul cu Manchester City, dar nu am putut risca să punem sănătatea oamenilor în pericol.
Am făcut testul miercuri, iar rezultatele au sosit vineri. Am fost testat pozitiv și le-am comunicat imediat organizatorilor Premier League. Evident, toți cei care s-au aflat în preajma mea au intrat în carantină, iar meciurile au fost amânate.", a spus Arteta.
https://i.eurosport.com/2020/02/24/2783140.jpg

Arsenal va rămâne în auto-izolare

Arsenal trebuia să-și reia antrenamentele începând de marți, însă un comunicat oficial al clubului a făcut clar faptul că acest lucru nu se va întâmpla.
"Inițial, jucătorii primei echipe au fost înștiințați că trebuie să revină la antrenamente marți, după încheierea perioadei de carantină generate de testarea pozitivă a lui Mikel Arteta. Ținând cont de situația actuală, considerăm că ar fi inadecvat și iresponsabil să le cerem jucătorilor să revină în această perioadă. Prin urmare, toate loturile din cadrul clubului Arsenal vor rămâne acasă.", se arată în comunicatul emis de Arsenal.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21