”Mă simt complet recuperat. Este adevărat că am avut simptome când am primit telefonul de la club prin care ne-au anunțat că am fost expuși la virus pentru că am avut contact cu patronul celor de la Olympiacos iar în acel moment... nu știu, am simțit ceva, am simțit că aveam virusul”, a declarat Arteta pentru site-ul oficial al clubului.
”Am avut un meci în ziua următoare cu Manchester City așa că am decis să sun medicul imediat și l-am rugat să meargă acasă. Am discutat cu mai mulți din conducere și am stabilit o întâlnire. Ne-am dat seama că mai mulți jucători fuseseră expuși. Era un risc enorm și eu sunt primul care avea simptome clare. Așa că dacă acesta este cazul, toți cei care au intrat în contact cu mine au fost și ei expuși. Așa că a trebuit să vorbim cu Premier League, cu Manchester City și trebuia să luăm o decizie rapid”, a afirmat spaniolul.
”Partea dificilă este că am persoane acasă, am trei copii și am fost îngrijorat. Soția mea a fost și ea infectată, la fel ca bona. Din fericire copiii nu au fost infectați și suntem toți bine acum”, a continuat el.
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM 13 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20