Fostul fundaș al celor de la Arsenal, Martin Keown, i-a transmis lui Mikel Arteta că schimbă formațiile mult prea des și că face aceleași greșeli pe care și Unai Emery le-a făcut la cârma echipei. Tunarii au încasat o înfrângere neașteptată duminică pe teren propriu, în fața Leicester City. În urma acestui rezultat, Arsenal a adunat trei înfrângeri consecutive în Premier League, cu Liverpool, Manchester City și Leicester City.
În clasament, Arsenal se regăsește de abia pe locul 10, cu doar 9 puncte după șase etape parcurse. Arteta a impresionat în general de când a preluat frâiele trupei de pe Emirates de la Unai Emery. Acesta din urmă a părăsit Arsenal în luna noiembrie a anului trecut în urma unei serii de meciuri complet ratate.

Mikel Arteta, avertizat că-i calcă pe urme lui Unai Emery la Arsenal

Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
16/09/2021 LA 15:20
Într-un interviu acordat pentru Stadium Astron, Keown a afirmat că tehnicianul spaniol se chinuie prea mult să găsească formula perfecta pentru echipa de pe Emirates. Keown spune că Arteta ar trebui să adopte un sistem preferat și să nu le mai schimbe de la joc la joc pentru că această tactică s-a dovedit a fi necâștigătoare, încă din mandatul lui Unai Emery.
"Arsenal continuă să schimbe sistemul de joc de la o zi la alta și au făcut asta și cu Emery. Eu asta mi-aș dori să văd de la Arsenal: aceleași fotografii, aceleași unghiuri, aceleași mișcări, aceleași parteneriate și relații pe teren. Dacă nu rămâi la un singur sistem și continui tot mereu să-l modifici, atunci nu ai cum să găsești un ritm, o echipă de succes trebuie să aibă ritm, să aibă viziune, un plan pregătit mereu", a spus Martin Keown, acum în vârstă de 54 de ani.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Premier League
Arsenal a fost la un pas de un super transfer în această vară, dar totul a picat în ultimul moment
05/09/2021 LA 05:56
Premier League
Ce se întâmplă la Arsenal? Și-a blocat propriul jucător să se transfere, apoi l-a scos din lot
01/09/2021 LA 06:26