Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arteta e mulțumit! Spectacol și 6 goluri la primul meci amical al lui Arsenal

Ion Alexandru

Publicat 07/06/2020 la 08:12 GMT+3

Mikel Arteta a fost mulțumit după primul meci din ultimele 3 luni. Arsenal a aruncat în luptă tot ce are mai bun și a câștigat cu 6-0 în fața echipei din liga a doua Charlton. Meciul a fost cu porțile închise.

Amicalul dintre Arsenal și Charlton

Credit imagine: Eurosport

Mikel Arteta și-a văzut jucătorii la lucru pentru prima dată din martie și a avut de ce să fie fericit. Pe un stadion Emirtaes pustiu, Arsenal a câștigat clar meciul amical jucat împotriva lui Charlton, echipă aflată pe locul 22 în Championship.
picture

Eddie Nketiah, speranța lui Arteta la Arsenal

Credit imagine: Getty Images

Eddie Nketiah, vedeta lui Arteta

Revenit în iarnă după împrumutul la Leeds, Eddie Nketiah este jucătorul care îi dă mari speranțe lui Arteta. Atacantul de 21 de ani a reușit al doilea hattrick din 2020 în amicalul cu Charlton. Căpitanul Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette și Joe Willock au marcat și ei în victoria cu 6-0 în fața rivalilor londonezi de la Charlton.
Arsenal va juca împotriva campionilor de la Manchester City pe 17 iunie, pe Eurosport, la revenirea în acțiune a celui mai frumos campionat din lume, Premier League. Manchester City - Arsenal și Aston Villa - Sheffield se vor juca miercuri, 17 iunie, pentru ca toate echipele să ajungă la 29 de meciuri în acest campionat.
picture

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo