Mikel Arteta se transformă în Arsene Wenger! Timp de peste 20 de ani, Arsenal era considerată "cea mai de succes grădiniță din Anglia". Arteta vrea să reînvie acest mit, iar jucătorii de la Academie îl ajută foarte mult în acest moment. Saka, Nelson, Maitland-Niles sau Nketiah sunt oameni de bază al noilui proiect al lui Arsenal.

Arteta nu se oprește aici

Arteta are planuri mari în această vară, iar unul dintre jucătorii vizați pentru un transfer imediat este Joelson Fernandes. Atacantul de 17 ani este considerat cel mai talentat puști din Portugalia, iar Sporting este asaltată de admiratorii săi. Borussia dortmund s-a mișcat prima, dar oferta din mai, de 30 de milioane a fost refuzată rapid. RB Leipzig a plusat, dar nici a doua ofertă venită din Bundesliga nu i-a mulșumit pe șefii lui Sporting.
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
IERI LA 15:20
https://i.eurosport.com/2020/07/19/2852211.jpg
Arsenal pune pe masă 45 de milioane scrie cotidianul portughez A Bola. La finalul lunii iunie, Sporting i-a prelungit contractul lui Joelson Fernandes până în 2025, iar clauza de rezilire a fost stabilită la 60 de milioane. Asta chiar dacă, puștiul de 17 ani născut ăn Guinea-Bissau a jucat un singur meci în prima ligă portugheză.

Academia lui Sporting, punctul de atracție

Sporting a produs mulți jucători extraordinari în ultimii 25 de ani. Cel mai prolific este fără discuție Cristiano Ronaldo, dar lângă acesta au mai fost și alți mari fotbaliști care și-au demonstrat valoarea în marile campionate ale Europei. Luis Figo, Nani, Eric Dier, Paulo Futre, Ricardo Quaresma, Jorge Cadete, William Carvalho, Jose Fonte, Rui Aguas, Simao sau Rui Patricio sunt alți jucători importanți care au învățat fotbalul în tricoul alb-verde.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Arsenal a fost la un pas de un super transfer în această vară, dar totul a picat în ultimul moment
05/09/2021 LA 05:56
Premier League
Ce se întâmplă la Arsenal? Și-a blocat propriul jucător să se transfere, apoi l-a scos din lot
01/09/2021 LA 06:26