Mikel Arteta se transformă în Arsene Wenger! Timp de peste 20 de ani, Arsenal era considerată "cea mai de succes grădiniță din Anglia". Arteta vrea să reînvie acest mit, iar jucătorii de la Academie îl ajută foarte mult în acest moment. Saka, Nelson, Maitland-Niles sau Nketiah sunt oameni de bază al noilui proiect al lui Arsenal.

Arteta nu se oprește aici

Arteta are planuri mari în această vară, iar unul dintre jucătorii vizați pentru un transfer imediat este Joelson Fernandes. Atacantul de 17 ani este considerat cel mai talentat puști din Portugalia, iar Sporting este asaltată de admiratorii săi. Borussia dortmund s-a mișcat prima, dar oferta din mai, de 30 de milioane a fost refuzată rapid. RB Leipzig a plusat, dar nici a doua ofertă venită din Bundesliga nu i-a mulșumit pe șefii lui Sporting.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
20/01/2022 LA 08:42
https://i.eurosport.com/2020/07/19/2852211.jpg
Arsenal pune pe masă 45 de milioane scrie cotidianul portughez A Bola. La finalul lunii iunie, Sporting i-a prelungit contractul lui Joelson Fernandes până în 2025, iar clauza de rezilire a fost stabilită la 60 de milioane. Asta chiar dacă, puștiul de 17 ani născut ăn Guinea-Bissau a jucat un singur meci în prima ligă portugheză.

Academia lui Sporting, punctul de atracție

Sporting a produs mulți jucători extraordinari în ultimii 25 de ani. Cel mai prolific este fără discuție Cristiano Ronaldo, dar lângă acesta au mai fost și alți mari fotbaliști care și-au demonstrat valoarea în marile campionate ale Europei. Luis Figo, Nani, Eric Dier, Paulo Futre, Ricardo Quaresma, Jorge Cadete, William Carvalho, Jose Fonte, Rui Aguas, Simao sau Rui Patricio sunt alți jucători importanți care au învățat fotbalul în tricoul alb-verde.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
17/01/2022 LA 07:28
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24