Tehnicianul Tunarilor, Mikel Arteta, a mărturisit că-și dorește ca Aubameyang să rămână la Arsenal după ce atacantul gabonez a înscris de două ori în meciul cu Everton, transmis în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player. Arsenal s-a impus pe Emirates cu 3-2 în fața echipei antrenate de Carlo Ancelotti, prin golurile înscrise de Nketiah (27) și Aubameyang (33 și 46).
Aubameyang are în acest moment 19 goluri în acest sezon competițional și 60 de reușite în 95 de meciuri pentru clubul din Londra. În ultima vreme au tot apărut informații privind cărora gabonezul își dorește ca în sezonul viitor să evolueze în Champions League, iar Barcelona și-a exprimat deja interesul pentru el în iarnă.

Arteta, despre viitorul lui Aubameyang la Arsenal

Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
ACUM O ZI
Înainte să vin aici am avut semnele mele de întrebare referitoare la el, dar a demonstrat că e important pentru echipă. Am vrut ca el să arate că poate suporta ritmul de aici, mai ales la nivel fizic. Sunt foarte fericit cu ce reușește. Înscrie goluri importante și le oferă colegilor lui un exemplu grozav. E absolut normal ca marile cluburi să se intereseze de el pentru că e un jucător superb. E normal să-l vrea toată lumea, eu sper că putem să-l convingem că acesta este locul lui. Cred că i-a fost și lui greu pentru că are așteptări înalte, vrea să joace în cele mai bune competiții alături de cei mai buni jucători ai lumii. Trebuie să-l ajutăm să facă asta, să se simtă împlinit. El e cel mai important jucător al nostru, nu am niciun dubiu. Va trebui să-l convingem să rămână alături de noi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Arsenal, extrem de activă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta a pus ochii pe un alt atacant
15/05/2022 LA 08:55
Liga
Real Madrid vrea să-și ia un fundaș din Premier League! Oferta pe care au pregătit-o "galacticii"
28/03/2022 LA 09:10