Arteta, căruia i-a fost oferit un contract pe termen lung până în 2023, urmează să îl înlocuiască pe Unai Emery, care a fost dat afară pe 29 noiembrie. Conform The Guardian, Manchester City a cerut 1,2 milioane de euro compensații însă așteaptă începerea discuțiilor cu Arsenal.
City, care a învins pe Oxford United aseară cu 3-1 în Cupa Ligii, nu doresc să îi stea în cale lui Arteta, însă conform surselor The Guardian, clubul nu este mulțumit de felul în care Arsenal a abordat situația. Sursa a afirmat: ”Este surprinzător să auzim că Arsenal face planuri să își prezinte noul antrenor vineri, având în vedere că City nu a fost contactată pentru a discuta despre acest lucru”.
https://i.eurosport.com/2019/12/15/2737130.jpg
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM 12 ORE

Arsenal a amânat conferința de presă a lui Ljungberg

Cei de la Arsenal au anunțat astăzi că Freddie Ljungberg nu va mai susține conferința de presă de joi, de dinaintea partidei cu Everton din weekend. Sky Sports scrie că motivul acestei decizii este numirea iminentă a lui Mikel Arteta ca manager al echipei.
Conferința de presă va avea loc vineri iar cei de la Arsenal speră ca Arteta să fie numit deja principal până la acel moment și să fie cel prezent în fața jurnaliștilor. Tunarii nu au anunțat cine va fi în fața presei la conferință.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
19/05/2022 LA 08:30
Premier League
Imaginația englezilor a depășit orice limită! Cum s-ar ajunge la un play-off între City și Liverpool
18/05/2022 LA 16:46