Recent, un student de la Universitatea din Aberdeen, pe nume George, a devenit viral în mediul online după ce a postat o fotografie cu coperta lucrării sale de disertație: "Ignoranță fericită: Locul pe care îl are Efectul Fluturelui în Teoria Haosului". La prima vedere imposibil de înțeles, proiectul lui George prezintă legătura dintre golurile lui Stoke City și domeniul bancar din Statele Unite.
Studentul a oferit și un scurt rezumat pentru neobișnuita sa lucrare:
"O cercetare teoretică care analizează efectul golurilor înscrise de Stoke City, cu ajutorul out-urilor executate de Rory Delap în înfrângerea împotriva lui Everton (scor 2-3, pe 14 septembrie 2008), asupra deciziei băncilor Goldman Sachs și Morgan Stanley de a încheia acțiunile tranzacționale la data de 21 septembrie 2008."
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
George a explicat relația dintre cele două elemente în 12.498 de cuvinte.

Reacția comică a lui Rory Delap

La puțin scurt după ce imaginile au ajuns în mediul online, Rory Delap a oferit un comentariu comic: "Voi primi și eu un doctorat pentru această lucrare?"
De-a lungul carierei, Delap a jucat pentru Carlisle United, Derby, Southampton, Sunderland, Stoke, Barnsley și Burton. De asemenea, fostul mijlocaș a adunat și 11 selecții la naționala Republicii Irlandeze.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38