La finalul meciului de pe St James Park, Guardiola a vorbit despre ineficiența jucătorilor săi în fața porții și a reclamat faptul că echipa sa a primit gol la singurele ocazii ale adversarilor:
"Trebuie să acceptăm acest rezultat negativ și să învățăm din el. Avem doar două zile să ne revenim până la meciul din Champions League. Este greu pentru jucători, sunt conștient de asta, dar n-avem ce face. Trebuie să trecem peste și să muncim în continuare. Sper să învățăm ceva din astfel de momente. Așa am trăit în ultimii patru ani. Cu emoții și goluri pe final, în special în deplasare. Astăzi nu ne-a mai ieșit. Nu am reușit să marcăm din acțiuni ideale și asta ne-a costat scump. Am primit două goluri, la singurele ocazii ale celor de la Newcastle. Așa se întâmplă uneori.", a spus Guardiola la conferința de presă.

Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44
https://i.eurosport.com/2019/11/30/2727376.jpg
Manchester City a pierdut două puncte prețioase în remiza de pe St James Park, iar acum Liverpool se poate distanța la 11 puncte de contracandidata la titlu. Campioana en-titre se află pe locul al doilea în acest moment, la egalitate de puncte cu Leicester. Trupa lui Brendan Rodgers va juca mâine cu Everton pe teren propriu, de la ora 18:30.
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
25/09/2022 LA 05:15
Liga Națiunilor UEFA
Marco Rossi, selecționerul italian al Ungariei, așteaptă oferte din Serie A! Maghiarii sunt pe val
24/09/2022 LA 15:10