La finalul meciului de pe St James Park, Guardiola a vorbit despre ineficiența jucătorilor săi în fața porții și a reclamat faptul că echipa sa a primit gol la singurele ocazii ale adversarilor:
"Trebuie să acceptăm acest rezultat negativ și să învățăm din el. Avem doar două zile să ne revenim până la meciul din Champions League. Este greu pentru jucători, sunt conștient de asta, dar n-avem ce face. Trebuie să trecem peste și să muncim în continuare. Sper să învățăm ceva din astfel de momente. Așa am trăit în ultimii patru ani. Cu emoții și goluri pe final, în special în deplasare. Astăzi nu ne-a mai ieșit. Nu am reușit să marcăm din acțiuni ideale și asta ne-a costat scump. Am primit două goluri, la singurele ocazii ale celor de la Newcastle. Așa se întâmplă uneori.", a spus Guardiola la conferința de presă.

Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
ACUM 15 ORE
https://i.eurosport.com/2019/11/30/2727376.jpg
Manchester City a pierdut două puncte prețioase în remiza de pe St James Park, iar acum Liverpool se poate distanța la 11 puncte de contracandidata la titlu. Campioana en-titre se află pe locul al doilea în acest moment, la egalitate de puncte cu Leicester. Trupa lui Brendan Rodgers va juca mâine cu Everton pe teren propriu, de la ora 18:30.
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
ACUM 17 ORE
Fotbal
Messi, "responsabil" pentru deteriorarea relației Neymar-Mbappe? Ce au descoperit francezii
ACUM 20 ORE