Ajuns la 33 de ani, Joe Hart este rezervă la Burnley, dar aproape un deceniu a fost titular la City, formație care l-a avut sub contract în perioada 2006-2018.
Odată cu venirea lui Guardiola, lucrurile au început să alunece pe o pantă descendentă pentru portarul englez, în condițiile în care Pep își dorea să aibă un goalkeeper al cărui joc de picior să fie impecabil. Ca atare, din sezonul 2016-2017, Caballero a fost preferatul catalanului, argentinianul fiind titular în partida de pe Arena Națională, din play-off-ul Ligii, câștigată de Aguero&Co cu 5-0.
La returul de pe Etihad, soarta lui Hart era pecetluită, "cetățenii" înțelegându-se cu Torino pentru un împrumut. Guardiola știa însă cât de important a fost portarul pentru fanii lui City și a vrut să îi ofere prilejul să își ia rămas bun. Discuția dintre cei doi, dinaintea returului cu FCSB, a fost rememorată acum de portar.
Premier League
Moment istoric. Guardiola i-a transmis unui jucător al lui City că e liber să își caute echipă
ACUM 4 ORE
"Pep a fost foarte clar cu mine când mi-a spus că trebuie să plec de la Manchester City. Am mai jucat un meci înaintea închiderii ferestrei de transferuri, era un meci din preliminariile Ligii Campionilor, cu Steaua Bucureşti.
M-a întrebat dacă vreau să joc şi i-am spus: "Ascultă, tu eşti managerul! Tu decizi cine joacă şi cine nu joacă, nu eu iau aceste decizii". Am jucat, a fost foarte emoţionant. Nu a fost ok pentru că mă aflam în postura în care mă aflam, dar a fost grozav să mă aflu în faţa unui stadion plin de iubire, care a înţeles că decizia de a pleca nu îmi aparţine", a declarat Joe Hart, potrivit Manchester Evening News.
City s-a impus și în retur, scor 1-0, într-o partidă în care Guardiola a folosit multe rezerve. Pentru Hart, a urmat o perioadă foarte grea. După ce a apărat bine la Torino, a urmat un nou împrumut, la West Ham, unde a devenit rezerva lui Fabianski. Din 2018 a semnat cu Burnely, din postura de jucător liber de contract, dar nici aici nu s-a impus, fiind a doua variantă, după Nick Pope.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
IERI LA 18:46
Liga
Un star de la Barcelona renunță la o sumă mare de bani pentru a ajunge sub comanda lui Guardiola
IERI LA 14:32