Cel mai vechi jucător din lotul lui Manchester United, Ashley Young, va pleca în această iarnă de la echipă. El a refuzat oferta de prelungire a contractului pentru încă un an și dorește să meargă în Italia, acolo unde este dorit de Inter Milano.
Conform Di Marzio, Young i-a informat pe cei de la United că nu vrea să mai joace și a cerut să nu fie convocat pentru partida din weekend cu Norwich. Young nu s-a aflat în lotul echipei, motivul oficial fiind o accidentare a cărui natură nu a fost dezvăluită.
Ole Gunnar Solskjaer l-a pierdut și pe Luke Shaw la încălzire la partida cu Norwich, avându-l astfel pe Brandon Williams ca unic fundaș stânga în lot la acea partidă. Cei de la United speră ca Shaw să-și revină până la partida cu Wolverhampton din Cupa Angliei și pentru derby-ul din etapa viitoare contra celor de la Liverpool.
Premier League
Premier League 2021/22: Aston Villa | Cu sau fără Grealish?
02/08/2021 LA 15:00

Alte 2 transferuri din Premier League

În afara lui Ashley Young, cel cu care au ajuns la un acord de principiu, cei de la Inter Milano mai țintesc alți 2 jucători din Premier League. Olivier Giroud și-a dat la rândul său acordul pentru transfer, iar Inter încearcă să finalizeze negocierile cu Chelsea pentru atacantul francez.
Christian Eriksen este un alt jucător dorit de Antonio Conte la Inter iar liderul din Serie A de dinaintea etapei i-a pus pe masă un contract pe 4 ani. Eriksen mai are contract cu Tottenham până în vară iar Spurs îl va pierde gratis dacă nu ajunge la un acord cu Inter în această iarnă.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Juventus prinde dramatic locul de Champions League. Milan învinge Atalanta și merge și ea în Ligă
23/05/2021 LA 20:44
Serie A
Juventus, victorie în derby-ul fără public cu Inter. Ramsey și Dybala au readus-o pe primul loc
08/03/2020 LA 21:35