Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ashley Young a revenit în Premier League! Fostul jucător al lui Inter s-a întors la Aston Villa

Vlad Dumitrescu

Publicat 17/06/2021 la 21:52 GMT+3

Ashley Young a revenit în Premier League după ce a câștigat campionatul cu Inter.

Ashley Young

Credit imagine: Getty Images

Aston Villa a anunțat astăzi transferul lui Ashley Young. Fundașul de 35 de ani a semnat un contract pe un an după ce a câștigat Serie A cu Inter în sezonul trecut.
Într-o carieră impresionantă în care a jucat 369 de meciui în Premier League și a câștigat multiple trofee, Young a dovedit că este unul dintre cei mai longevivi fundași englezi iar acum s-a întors pe Villa Park acolo unde și-a lansat cariera.
”Ashley aduce multă experiență jucând fotbal la nivel de tot, atât la nivel de club, cât și la echipa națională. Tocmai a câștigat campionatul în Italia”, a declarat antrenorul Dean Smith.

Ashley Young s-a întors acasă

”Este un jucător care poate evolua pe mai multe poziții și după ce am vorbit cu el îndelung, sunt convins că este determinat să aibă un impact important cu noi în acest sezon”, a adăugat el.
”Când am auzit de interesul celro de la Aston Villa, m-am dus direct la agentul meu și i-am spus să facă orice este necesar ca să joc pentru Villa. Am văzut lotul și cât de bine s-au descurcat sezonul trecut”, a afirmat Young.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo