Aston Villa a anunțat astăzi transferul lui Ashley Young. Fundașul de 35 de ani a semnat un contract pe un an după ce a câștigat Serie A cu Inter în sezonul trecut.
Într-o carieră impresionantă în care a jucat 369 de meciui în Premier League și a câștigat multiple trofee, Young a dovedit că este unul dintre cei mai longevivi fundași englezi iar acum s-a întors pe Villa Park acolo unde și-a lansat cariera.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
ACUM 13 ORE
”Ashley aduce multă experiență jucând fotbal la nivel de tot, atât la nivel de club, cât și la echipa națională. Tocmai a câștigat campionatul în Italia”, a declarat antrenorul Dean Smith.

Ashley Young s-a întors acasă

”Este un jucător care poate evolua pe mai multe poziții și după ce am vorbit cu el îndelung, sunt convins că este determinat să aibă un impact important cu noi în acest sezon”, a adăugat el.
”Când am auzit de interesul celro de la Aston Villa, m-am dus direct la agentul meu și i-am spus să facă orice este necesar ca să joc pentru Villa. Am văzut lotul și cât de bine s-au descurcat sezonul trecut”, a afirmat Young.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
ACUM 15 ORE
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 16 ORE