Asociația fotbaliștilor din Premier League a pus sub semnul întrebării apelul ligii în privința tăierii salariilor jucătorilor până la 30% pe fondul crizei provocate de pandemia de coronavirus. Aceștia susțin că acestă măsură, odată aplicată, ar reduce veniturile fiscale pentru NHS (sistemul medical din Marea Britanie – n.red.). Jucătorii reprezentanți ai celor 20 de cluburi din Premier League și oficialii sindicatului Asociației Fotbalului Profesionist s-au întâlnit sâmbătă cu oficiali ai Premier League.
Cluburile au convenit să-și consulte jucătorii vineri cu privire la reducerea salariilor. În urma acestor discuții, fotbaliștii au ajuns la concluzia că această măsură nu ar fi cea mai bună în contextul actual.
“Jucătorii sunt atenți la aceste discuții. Ei susțin că impositul combinat pe salariile lor reprezintă o contribuție semnificativă la finanțarea serviciilor publice esențiale – nevoia de acestea fiind critică în acest moment. Reducerea salariilor ar fi în detrimentul sistemului medical din Marea Britanie, dar și al altor servicii care țin de guvern. Toți jucătorii din Premier League vor (și o vor face) să ia parte la această contribuție financiară colectivă în aceste vremuri fără precedent. Tuturor le pasă de aceia aflați în nevoie” – se arată în comunicatul oficial emis sâmbătă.
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM 3 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Criza vaccinurilor în Premier League. Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au imunizat
ACUM 32 MINUTE
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50