Asociația fotbaliștilor din Premier League a pus sub semnul întrebării apelul ligii în privința tăierii salariilor jucătorilor până la 30% pe fondul crizei provocate de pandemia de coronavirus. Aceștia susțin că acestă măsură, odată aplicată, ar reduce veniturile fiscale pentru NHS (sistemul medical din Marea Britanie – n.red.). Jucătorii reprezentanți ai celor 20 de cluburi din Premier League și oficialii sindicatului Asociației Fotbalului Profesionist s-au întâlnit sâmbătă cu oficiali ai Premier League.
Cluburile au convenit să-și consulte jucătorii vineri cu privire la reducerea salariilor. În urma acestor discuții, fotbaliștii au ajuns la concluzia că această măsură nu ar fi cea mai bună în contextul actual.
“Jucătorii sunt atenți la aceste discuții. Ei susțin că impositul combinat pe salariile lor reprezintă o contribuție semnificativă la finanțarea serviciilor publice esențiale – nevoia de acestea fiind critică în acest moment. Reducerea salariilor ar fi în detrimentul sistemului medical din Marea Britanie, dar și al altor servicii care țin de guvern. Toți jucătorii din Premier League vor (și o vor face) să ia parte la această contribuție financiară colectivă în aceste vremuri fără precedent. Tuturor le pasă de aceia aflați în nevoie” – se arată în comunicatul oficial emis sâmbătă.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM 13 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM 20 ORE
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38