Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Aston Villa i-a stabilit prețul lui Grealish! Cât vor trebui să plătească granzii din Premier League

Nicu Savin

Publicat 03/12/2020 la 17:45 GMT+2

Jack Grealish este unul dintre cei mai curtați fotbaliști din Premier League. Căpitanul lui Aston Villa a avut evoluții impresionante în acest debut de sezon, iar clubului din Birmingham îi va fi aproape imposibil să-l mai păstreze.

Jack Grealish, căpitanul lui Aston Villa

Credit imagine: Getty Images

Plecarea lui Jack Grealish de la Aston Villa este doar o chestiune de timp, dar marile cluburi din Premier League vor trebui să scoată din buzunar o sumă uriașă pentru a-l transfera.
Jurnaliștii de la The Telegraph susțin că prețul cerut de formația de pe Villa Park pentru starul său este de minim 100 de milioane de £. E puțin probabil ca plecarea lui Grealish să aibă loc în mercato-ul din ianuarie, astfel că până în vara viitoare va fi o adevărată licitație pentru achiziționarea sa.
Manchester United, Manchester City și Arsenal au fost interesate de Grealish în vară, dar prețul de 80 de milioane de £ cerut de Aston Villa a fost considerat prea mare. Însă evoluțiile excelente ale acestuia din startul actualului sezon, precum și faptul că a debutat la națională în această toamnă au dus la creșterea prețului său.
Grealish este un produs 100% al lui Aston Villa, despre care fotbalistul a spus mereu că este clubul său de suflet și că îi este foarte greu să îl părăsească. Inevitabil însă, Grealish va dori să facă pasul la un club cu pretenții mai mari, valoarea sa recomandându-l pentru asta.

Graelish ar putea deveni cel mai scump jucător transferat din Premier League

Manchester United se pare că este clubul cel mai interesat de transferul său. Anthony Martial a jucat tot mai slab în ultima vreme și e posibil ca francezul să plece de pe Old Trafford, iar Grealish ar fi înlocuitorul ideal.
Atacantul de 25 de ani a marcat deja 5 goluri și a dat 6 pase decisive în cele 9 etape jucate în Premier League în acest sezon, fiind de departe cel mai bun jucător al formației lui Dean Smith.
Dacă Aston Villa va obține în schimbul său în jur de 100 de milioane de £, atunci Grealish ar deveni cel mai scump jucător transferat de la o echipă din Premier League. Deținătorul acestui record este Gareth Bale, pentru care Real Madrid i-a plătit lui Tottenham 89 de milioane de £ în 2013. Pe locul 2 în această ierarhie este Harry Maguire, care a fost vândut de Leicester la Manchester United în schimbul sumei de 80 de milioane de £.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League etapa 11
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo