Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Aston Villa - Liverpool 7-2. Klopp, veste grea pentru fanii "cormoranilor": cât lipsește Alissson

Cristian Mihală

Actualizat 05/10/2020 la 08:23 GMT+3

Jurgen Klopp a dezvăluit la finalul înfruntării cu Aston Villa, pierdută de echipa sa cu un scor neverosimil, că Alisson, portarul titular, va lipsi o perioadă destul de lungă.

Jürgen Klopp und Alisson Becker vom FC Liverpool

Credit imagine: Imago

Problemele par să nu se mai termine pentru Liverpool, care în ultima vreme a avut parte de probleme medicale în rândul jucătorilor din lot. Pentru disputa cu Aston Villa, pierdută rușinos, cu 7-2 (cea mai dură înfrângere din ultimii 57 de ani pentru "cormorani"), Klopp nu s-a putut baza pe Alisson, Mane, Thiago Alcantara și Henderson.
Goalkeeperul brazilian s-a accidentat la umăr, iar problemele sunt destul de serioase, astfel că acesta va sta departe de gazon cel mai probabil șase săptămâni.
"Alisson nu are nicio șansă să fie recuperat până la derby (n.r. cu Everton, de etapa viitoare). Va sta cel puțin 4 săptămâni, după un scenariu optimist. Cel mai probabil, ne va lipsi timp de 6 săptămâni", a explicat Klopp, după eșecul usturător cu Villa.

Aston Villa - Liverpool 7-2. Klopp are încredere în Adrian

În absența lui Alisson, unul dintre cei mai buni portari din lume, Liverpool a mizat pe Adrian, care a gafat ca un începător la primul gol de pe Villa Park. Chiar și așa, Klopp a ținut să explice că eșecul nu a venit din cauza acelei greșeli și că goalkeeperul de 33 de ani se bucură în continuare de încrederea sa.
"Adrian este un portar bun. Anul trecut, când Alisson a fost accidentat, a apărat în 11 partide și le-am câștigat pe toate. În această seară, nu portarul a fost problema noastră, ci reacția după golurile primite. Nu am fost concentrați, nu am știut să revenim în meci", a mai spus Klopp.
Partidele pe care le va rata Alisson pentru Liverpool
  • Everton
  • Ajax
  • Sheffield United
  • Midtjylland
  • West Ham
  • Atalanta
  • Manchester City
Pentru Liverpool, după pauza competițională urmează marele derby cu Everton. Trupa lui Ancelotti a început perfect sezonul, având punctaj maxim după patru etape. Everton - Liverpool se joacă pe 17 octombrie, de la ora 14:30, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo