Foarte buni prieteni, Gary Neville și Jamie Carragher, jucători legendari pentru United, respectiv Liverpool, se "înțeapă" cu fiecare prilej.
La finalul stagiunii, după ce "cormoranii" au luat titlul după 30 de ani, fostul fundaș de pe Anfield abia așteptat să îl ironizeze pe amicul său. Acum, deși și "diavolii" au fost demantelați în Premier League, de către Spurs, Gary Neville nu putea rata prilejul să glumească pe seama fostului mare fundaș al lui Liverpool, după ce echipa acestuia de suflet a pierdut cu 7-2, contraperfomanță în ultimii 57 de ani. Postarea sa de pe twitter a adunat în câteva ore pentru 180.000 de aprecieri.
Premier League
Ronaldo nu ar fi adus niciun plus pentru Manchester United, dimpotrivă
06/10/2021 LA 09:39

Aston Villa - Liverpool 7-2 | Carragher a glumit pe seama lui Garry Neville, în vară

Poza de aseară vine ca un răspuns al lui Neville la ce a făcut Carragher acum mai bine de două luni. Fostul fundaș central de pe Anfield a postat o imagine photoshopată în care unul dintre fotbaliștii legendari ai lui United e îmbrăcat în tricoul marii rivale și se pregătește să deschidă o șampanie. Iar mimica lui Neville spune totul despre "bucuria" trăită în acele momente, în care Liverpool devenea oficial campioană.
https://i.eurosport.com/2020/06/26/2839323.jpg

Neville a pariat că United ia titlul înaintea lui Liverpool

Acum mai bine de un an, Gary Neville era convins că Liverpool nu va cuceri titlul prea curând, după ce băieții lui Klopp cedaseră un avans de 10 puncte în fața lui City. Fostul mare fundaș dreapta era convins că Salah&Co vor fi cu moralul la pământ după ce au ratat o asemenea oportunitate și se aștepta la un recul, mai ales că trupa lui Klopp venea după un sezon fantastic, în care a cucerit Champions League. Mai mult, Neville anticipa în vara lui 2019 că United, care e într-o criză prelungită de 7 ani, de la plecarea lui Ferguson, va câștiga un nou titlu înaintea lui Liverpool. Rezultatul? Cu șapte etape înainte de finalul stagiunii 2019-2020, "cormoranii" au devenit campioni, cu un avans uriaș față de "diavoli".
Ulterior, văzând că Liverpool merge "ceas" în Premier League, Gary Neville a recunoscut că a greșit în pronosticul său și chiar i-a spus lui Carragher că pe viitor va fi mult mai rezervat când va pronostica ceva.
"Mi-a spus că se duce în Papua Noua Guinee, că a vorbit cu Emma (n.r. soția sa) și s-au interesat deja de zboruri", a dezvăluit de curând Carragher, cu umor, despre bunul său prieten. Acesta era extrem de stânjenit de faptul că a anticipat declinul lui Liverpool, iar echipa câștigă titlul la pas.
De notat că înainte ca sezonul actual să înceapă, Gary Neville a venit din nou cu un pronostic: Liverpool va termina abia pe trei.
"O să aleg puțin cu inima, să știți: Manchester City, Manchester United, Liverpool și Chelsea. Așa văd să fie ordinea în noul sezon de Premier League", a spus Gary Neville, pentru ca apoi să explice de ce o vede pe United peste trupa lui Klopp: "Faptul că a terminat pe locul 3 sezonul trecut a fost un moment mare pentru Ole Gunnar Solskjaer. Echipa a progresat permanent și continuă să o facă. Anul ăsta cred că va termina în primele două și va fi din ce în ce mai aproape de titlu". Fanii vor și ei ca formația să progreseze și există toate datele ca acest lucru să se producă".
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
"Va pune o presiune imensă pe el!" Ce l-a enervat de fapt pe Ronaldo după remiza cu Everton
04/10/2021 LA 17:33
Premier League
Klopp, uluit de golul lui Salah cu City: "Fanii își vor aminti de golul lui și peste 60 de ani"
04/10/2021 LA 08:13