Liverpool nu a avut prea multă activitate în această fereastră de transferuri până acum, singura achiziție a cormoranilor fiind o rezervă pentru Andy Robertson. Deși inițial s-a vorbit mult despre sosirea lui Timo Werner pe Anfield, până la urmă germanul a ajuns pe Stamford Bridge.
După eșecul transferului lui Werner, a urmat liniște total privind eventuale transferuri pe Anfield, în afară de o eventuală achiziție a lui Thiago Alcantara, care până în acest moment nu pare deloc aproape de concretizare.
În acest condiții, Klopp are totuși nevoie de alternative în atacul echipei sale iar germanul s-a reorientat către un atacant care tocmai a retrogradat cu echipa sa. Liverpool pregătește o ofertă pentru Ismaila Sarr, atacantul de 22 de ani de la Watford, echipă care tocmai a debutat cu victorie în Championship vineri seara în fața lui Middlesbrough.
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
ACUM 2 ORE

Liverpool vrea să îl aducă în iarnă pe Sarr

Conform surselor Football Insider, Liverpool a discutat deja cu oficialii celor de la Watford despre un potențial transfer, însă o ofertă oficială pentru senegalez nu a fost încă transmisă.
Problema este că Watford cere 40 de milioane de lire pentru atacant, în vreme ce Liverpool nu este dispusă să ofere această sumă. Motivele sunt simple: ar fi vorba de un atacant care ar fi rezervă iar pandemia de coronavirus a redus semnificativ bugetul de transferuri al cormoranilor.
Watford l-a vândut deja pe Doucoure la Everton pentru o sumă în jurul a 25 de milioane de euro, astfel că nu are nevoie imediată de bani. Sarr a ajuns la Watford vara trecută de la Rennes pentru 40 de milioane de lire.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Etapa 1, Premier League 2020-2021

Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM O ZI
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
IERI LA 06:23