Lingard și-ar dori să rămână pe Old Trafford dar nu a exclus o plecare de la United dacă așa își va redescoperi forma. Jucătorul de 27 de ani mai are 18 luni de contract rămase, precum și o opțiune de prelungire cu un an și au avut loc discuții informale despre un nou acord. Însă Lingard rămâne deschis posibilității de a pleca de la United, iar Atletico Madrid și Roma și-au exprimat deja interesul pentru englez în fața reprezentanților săi, printre care se află și celebrul agent Mino Raiola, care are rolul de consultant.
Managerul Ole Gunnar Solskjaer își dorește să îl păstreze pe Lingard, pe care îl consideră o parte importantă a viitorului echipei. Însă Lingard începe să fie afectat de criticile primite, unele extrem de dure, mai ales pe rețelele sociale, de la fani și ia în considerare un nou început. Norvegianul este și el conștient de criticile primite de mijlocaș precum și de problemele sale personale din afara terenului.
Forma lui Lingard a scăut semnificativ de când a jucat un rol important în drumul Angliei spre semifinalele Campionatului Mondial din 2018. El nu a înscris un gol în Premier League din decembrie 2018 și a fost titular în doar șase meciuri de campionat din august.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53