Manchester United este neînvinsă de nouă meciuri, cea mai lungă astfel de serie din ultimele 12 luni. Singurele goluri primite în această perioadă au venit în meciul cu Everton (o eroare a lui David de Gea) și în partida cu Club Brugge din Europa League de luna trecută.
Adversarii lui United au tras de 109 ori spre poarta diavolilor (29 pe poartă), însă doua dintre acestea au fost convertite în goluri. United are acum o medie mai mare de șuturi primite pe meci decât la începutul sezonului. În prezent, United primește un gol la 55 de șuturi, față de un gol la 10 șuturi în primele 36 de meciuri ale sezonului. Diavolii nu au primit niciun gol pe Etihad în Cupa Ligii și nici pe Stamford Bridge în campionat - deși adversarii au reușit 30 de șuturi în total.
https://i.eurosport.com/2020/01/26/2762880.jpg
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
În acest sezon, media din Premier League pentru golurile primite raportate la numărul de șuturi ale adversarilor este de 9,2. United în schimb primește un gol o dată la 9,9 șuturi. După cum era de așteptat, Liverpool stă cel mai bine la acest capitol - echipa lui Klopp ia gol o dată la 13,4 șuturi. Pe ultimul loc se află Chelsea, cu un gol primit la fiecare 6,3 șuturi.
Per total, golurile primite de United sunt conforme cu media xGA (expected goals against) - având în vedere cât de mari au fost ocaziile adversarilor, diavolii ar fi trebuit să primească 29, 6 goluri și au primit 30. Surprinzător este că doar PSG a reușit mai multe meciuri fără gol primit din primele cinci campionate în acest sezon. Cu 19 meciuri fără gol primit, United stă cel mai bine dintre toate echipele din Premier League - Liverpool are 17, de exemplu.
Duminică, totuși, apărarea lui United va avea parte de cel mai greu test al sezonului, când vorba de piept cu rivalii de la Manchester City, echipa care a marcat cele mai multe goluri în acest sezon de Premier League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38