Arsenal a oferit vestea cea mare, după multe luni în care fanii "tunarilor" au stat cu teamă, gândindu-se că și-ar putea pierde golgheterul și, în același timp, căpitanul. Aubameyang a pus pixul pe foaie și și-a legat viitorul de Arsenal. Atacantul ajuns la 31 de ani va continua pe Emirates până în 2023.
"Nu am avut vreo îndoială în legătură cu prelungirea contractului cu acest club special. Simt că aparțin acestui club datorită fanilor, colegilor, familiei mele și tuturor celor implicați aici. Putem realiza lucruri uriașe împreună. Urmează vremuri bune la Arsenal.", a spus Aubameyang, pentru site-ul lui Arsenal.

Prima reacție a lui Arteta, după ce Aubameyang a semnat prelungirea contractului cu Arsenal

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Mikel Arteta, managerul lui Arsenal, a oferit și el o reacție după anunțul oficial al clubului:
"Era important ca Pierre-Emerick să rămână alături de noi. Este un jucător extraordinar, cu o mentalitate incredibilă. Faptul că a avut nevoie de cel mai puțin timp ca să înscrie 50 de goluri pentru Arsenal spune tot ce trebuie să știi despre el și munca pe care o depune.
Este liderul echipei și reprezintă o parte uriașă din proiectul nostru. Vrea să fie alături de cei mai buni jucători și să-și pună amprenta. Poate realiza acest lucru aici.", a spus Mikel Arteta.

Aubameyang va juca la Arsenal până în 2023: "Vreau să devin o legendă a clubului"

Arsenal a pregătit un videoclip special pentru a anunța prelungirea contractului lui Aubameyang. În timpul filmulețului, gabonezul spune "că vrea să devină o legendă la Arsenal" și că simte că aici este "familia sa și locul în care ar trebui să fie".
Aubameyang a ajuns la Arsenal în 2018, după ce "tunarii" le-au plătit 63,75 milioane de euro celor de la Borussia Dortmund. Atacantul gabonez a devenit imediat un lider în vestiarul lui Arsenal, fiind omul responsabil cu golurile.
Aubameyang a marcat 72 de goluri în 111 apariții pentru Arsenal, devenind jucătorul care atinge cel mai repede cota 50 în tricoul formației londoneze.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24