Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Aubameyang, dorit de Barca pe Camp Nou. Singura condiție ca să nu plece de la Arsenal

Cosmin Cioboata

Actualizat 21/11/2019 la 11:29 GMT+2

Pierre-Emerick Aubameyang (30 de ani) poate să ajungă pe Camp Nou după expirarea contractului cu Arsenal.

Pierre-Emerick Aubameyang (FC Arsenal)

Credit imagine: Getty Images

Potrivit jurnaliștilor de la Marca, există șanse foarte mari ca atacantul "tunarilor" să fie cumpărat de Barcelona în ianuarie 2021, după ce Aubameyang a mărturisit că nu-și va prelungi contractul cu Arsenal. Principalul motiv pentru care gabonezul s-ar putea despărți de gruparea londoneză este lipsa meciurilor din UEFA Champions League, unde Arsenal nu s-a mai calificat din 2016.
Barcelona încearcă să-și asigure forța ofensivă în cazul eventualelor plecări ale lui Leo Messi și Luis Suarez. Lautaro Martinez de la Inter este un alt nume pe care campioana Spaniei încearcă să-l aducă pe Camp Nou.
Aubameyang
Aubameyang ar putea să-și amâne plecarea de pe Emirates dacă echipa pregătită de Unai Emery reușește să încheie sezonul actual pe loc de UEFA Champions League. Atacantul gabonez a ajuns pe Emirates în vara lui 2018, contra sumei de 64 milioane de euro, plătită celor de la Borussia Dortmund.
Jucătorul cotat la 70 de milioane de euro de transfermarkt.com a fost cel mai bun marcator din Premier League în sezonul trecut, la egalitate cu Salah și Mane. 50 de goluri în 79 de apariții are Aubameyang în tricoul lui Arsenal, alături de care n-a câștigat vreun trofeu.
Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo