Odată cu venirea sa în nordul Londrei, Aubameyang a preluat banderola și responsabilitatea de a înscrie și de a aduce victorii pentru Arsenal. Lucrurile au funcționat în anumite momente, însă nu așa cum și-ar fi dorit atacantul și suporterii "tunari". Chiar dacă a marcat 61 de goluri în 97 de apariții, Aubameyang n-a reușit s-o califice pe Arsenal în Champions League și nici să câștige vreun trofeu.
Trofeele și meciurile europene reprezintă două elemente esențiale pentru cariera oricărui fotbalist aflat la nivelul lui Aubameyang, iar absența acestora ar putea culmina cu o despărțire de clubul respectiv. În ultima vreme s-a tot discutat despre o posibilă plecare a gabonezului la Barcelona, însă oferta catalanilor încă nu a fost prezentată oficial.

"Aubameyang are nevoie să câștige trofee"

Premier League
"Avea nevoie de un tub de oxigen!". Momentul în care Ronaldo i-a speriat pe jucătorii lui United
11/04/2020 LA 15:42
Jean-Pierre Mounguengui, peședintele Federației Gaboneze de Fotbal, l-a sfătuit pe Aubameyang să meargă la o echipă care se luptă pentru trofee și care joacă în Champions League. În plus, acesta consideră că absența lui Arsenal din cea mai prestigioasă competiție europeană este determinată de o greșeală colectivă.
"Nu vreau să spun că oamenii de la Arsenal nu sunt ambițioși. Totuși, ambiția lor nu este la fel de mare ca în cazul altor cluburi din Europa. Dacă Pierre (n.r. - Aubameyang) va semna un contract cu un club mult mai ambițios, cu siguranță s-ar integra acolo. Pe plan individual, cu toții îl considerăm printre cei mai buni jucători din lume.
Sfatul meu este să continue să muncească, pentru a atrage interesul celor mai puternice și ambițioase echipe. Aubameyang este un fotbalist de clasă mondială, dar fotbalul este un sport colectiv în care ai nevoie să câștigi trofee. În prezent se află la Arsenal și n-a câștigat nimic acolo. Este un eșec înregistrat pe plan colectiv.", a spus Mounguengui, pentru ESPN.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Transfers
FIFA a decis modificarea perioadei de transferuri. Cum sunt afectați jucători ca Messi și Aubameyang
08/04/2020 LA 05:38
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56