Golgheterul din Premier League, cu 17 goluri, Pierre-Emerick Aubameyang, nu a câștigat niciun titlu cu echipa de pe Emirates de când i s-a alăturat în ianuarie 2018. Mikel Arteta a vorbit recent despre dorința de a-l păstra pe Aubameyang la echipă, însă Arsenal se luptă pentru a obține un loc de Champions League pentru sezonul următor, iar viitorul lui Aubameyang pe Emirates este incert.
Totuși, atacantul gabonez al lui Arsenal spune că reputația lui de jucător de top nu depinde de trofeele câștigate în carieră, fapt care indică o posibilă continuare a lui la Arsenal. Aubameyang a lăsat de înțeles că nu este interesat să atace fiecare trofeu pus în joc cu Barcelona. Catalanii au ratat în ianuarie şansa de a-l transfera pe atacantul lui Arsenal și vor să profite de următoarea șansă pe care o vor avea.
Sunt atacantul echipei și-mi voi apăra echipa, nu cred că ai nevoie de trofee pentru a fi considerat un jucător de top. Desigur, asta te poate ajuta, dar am văzut o mulțime de jucători grozavi care nu au câștigat trofee, însă îi respectăm pentru ceea ce sunt ei ca fotbaliști.
Cupa Mondială FIFA
Ce șanse are Varane să joace la Cupa Mondială! Rezultatele testelor efectuate azi
23/10/2022 LA 12:36
Arsenal ocupă în acest moment locul 10 în Premier League, cu 37 de puncte după 27 de etape parcurse. Ei sunt la 8 puncte distanță de Chelsea, care ocupă ultimul loc de Champions League, cu 45 de puncte. Pierre-Emerick Aubameyang (30 de ani) se află la Arsenal din ianuarie 2018, atunci când a fost transferat de la Borussia Dortmund pentru 64 de milioane de euro.
  • 70 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Aubameyang, potrivit transfermarkt.de
  • 96 de meciuri a jucat africanul pentru Arsenal
  • 61 de goluri a marcat atacantul gabonez pentru "Tunari"
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Top 20 cei mai scumpi atacanți centrali din istorie. Erling Haaland e doar pe locul 18!
12/10/2022 LA 09:34
Fotbal
Aubameyang se gândește deja să plece de la Chelsea. PSG stă la pândă și-l vrea pe gabonez la vară
09/10/2022 LA 17:25